上一頁下一頁
發新話題

淫尽可夫~

收藏  |  訂閱
4.8k  325.0k

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-6-9 10:39 發表 查看引用來源

又要搵d機會再比相侄仔
佢已問緊我,仲叫我千奇吾好話比姑姐知,跟住好多個🙏🙏🙏🙏🙏🙏

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-9 10:40 發表 查看引用來源
要有借口,又要睇侄仔會否夠胆🤭
後生仔系未必咁有色胆,通常都系睇住d相起機🤭🤣🤣🤣

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-9 10:09 發表 查看引用來源
有可能會,但亦有可能會反感😵
女人点玩都好,未必想比個男人知,系出面点玩点衰都系自己知🤭
咁又係, 有啲捉黃腳雞感覺, 可能會抗拒, 除非咁樣玩開.

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-9 10:43 發表 查看引用來源
後生仔系未必咁有色胆,通常都系睇住d相起機🤭🤣🤣🤣
始終有亂倫 feel, 走光𥄫吓就無妨, 好似有時去老虎啲家姐屋企見到啲真空畫面, 只可遠觀, 唔可以心多...

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-6-9 10:48 發表 查看引用來源

咁又係, 有啲捉黃腳雞感覺, 可能會抗拒, 除非咁樣玩開.
女人系吾同男人,女人誠付深,諗嘢週密😵

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-6-9 10:51 發表 查看引用來源

始終有亂倫 feel, 走光𥄫吓就無妨, 好似有時去老虎啲家姐屋企見到啲真空畫面, 只可遠觀, 唔可以心多...
的確系,可遠觀但未必敢近洩,最多入廁所幻想住出嘢,我都幾肯定侄仔都系睇住d相出嘢🤣😊😊

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-9 10:51 發表 查看引用來源
女人系吾同男人,女人誠付深,諗嘢週密😵
係佢多秘密唔想人知, 點知原來圍來啲人通哂天...

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-9 10:32 發表 查看引用來源
系只會對住d相暗地系咁J🤣🤣🤣
可以老作少少野

笑下侄仔細細過就表現得咸濕性格

1. bb時姑姐一抱你瞓覺, 你就會係咁啜姑姐乳頭, 仲啜得好準, 仲試過冇其他人係度時, 我仲同你一齊啜, 當時姑姐high爆
2. 再大d姑姐抱你, 就對手成玩姑姐對波, 有時你仲會伸入衫入面玩, 玩到姑姐扯晒lin 旗
3. 到你高度到姑姐誇下時, 間中好會攬住姑姐隻腳, 個人仔郁下郁下, 正正磨到姑姐下面, 姑姐回家一入門就要同我即開波,  一摸原來姑姐下面濕晒

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-9 10:54 發表 查看引用來源
的確系,可遠觀但未必敢近洩,最多入廁所幻想住出嘢,我都幾肯定侄仔都系睇住d相出嘢🤣😊😊
後生仔咁發洩正常.

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-9 10:42 發表 查看引用來源
佢已問緊我,仲叫我千奇吾好話比姑姐知,跟住好多個🙏🙏🙏🙏🙏🙏
已再左 ?

有機會問下侄仔, 睇住姑姐d杷打飛機時, 係唔係幻想同姑姐做緊

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆