上一頁下一頁
發新話題

淫尽可夫~

收藏  |  訂閱
4.8k  323.0k

引用:
原帖由 manray 於 2021-5-20 10:22 發表 查看引用來源

長年累月冇得屌..............不過好多方面嘅因素, 唔知點講
早排試過幾個月有得屌, 不過都係曇花一現
都係唔好講啲掃興嘢.................我相信人生除咗仆扑嘢............仲可以有好多好多 ...
女人嘅心理係好難捉摸, 一分鐘前同一分鐘後已經可以係360度唔同咗, 女人對佢真係又愛又恨。

引用:
原帖由 manray 於 2021-5-20 12:55 發表 查看引用來源

冇喇............得閒𥄫下女, 一飽眼福就算

嗰位靚中女, 識佢十幾廿年.............以前身材冇乜特別
近呢幾年發福對波由以前普通蘋果/橙咁嘅size變到而家成個西柚咁大 ...
有冇間中不經意咁抽下水!

引用:
原帖由 88yes 於 2021-5-20 11:00 發表 查看引用來源
買咗枝震震棒俾老虎
唔洗問效果
睇佢表情已知道枝震震棒威力

震震棒梗係勁抽 ,真鳩唔會震、唔會轉彎、插極都咁硬唔會軟。

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-20 09:53 發表 查看引用來源
你說中重点,小弟都系不到4寸
我都係同三寶兄差不多三吋半多 d(扯咗計)

聽老人家講大賓周會食好多女 , 以前啲大少、二少之類全部都係大賓周大滾友食唔少女。

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-20 13:00 發表 查看引用來源
有無咁誇張呀…系咪做咗手腳呀😅
冇喇, 近年個身的確肥咗好多, 係啲手腳冇乜點肥到
大概7~8年前有晚嚟我屋企瞓, 朝早起身去咗沖涼, 睇到佢個奶罩放咗喺張床度, 我好奇揭起個label嚟睇.....係32C, 但係而家個身肥到應該有36~38, 而個cup應該至少有D

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-5-20 13:14 發表 查看引用來源

我都係同三寶兄差不多三吋半多 d(扯咗計)

聽老人家講大賓周會食好多女 , 以前啲大少、二少之類全部都係大賓周大滾友食唔少女。
系咪架。。。。唔除褲鬼知道你大細咩😂😂

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-5-20 13:04 發表 查看引用來源

女人嘅心理係好難捉摸, 一分鐘前同一分鐘後已經可以係360度唔同咗, 女人對佢真係又愛又恨。
好多因素嘅, 日常生活太多矛盾/磨擦
而家當係為對仔, 忍得就忍...............費事引起罵戰

引用:
原帖由 manray 於 2021-5-20 13:15 發表 查看引用來源

冇喇, 近年個身的確肥咗好多, 係啲手腳冇乜點肥到
大概7~8年前有晚嚟我屋企瞓, 朝早起身去咗沖涼, 睇到佢個奶罩放咗喺張床度, 我好奇揭起個label嚟睇.....係32C, 但係而家個身肥到應該有36~38, 而個cup應該至少有D ...
嘩…38D好大呀🤪🤪我老婆都系38c

引用:
原帖由 manray 於 2021-5-20 10:41 發表 查看引用來源

可以話無需要, 肯畀我屌都係為生仔同等我有得解決

最大可能係我屌得佢唔舒適
十幾年前試過狗仔式, 佢話如果我無射到可以繼續屌, 佢話佢應該會有高潮 ...
你老婆都算係咁,固及你嘅感受等你唔使紮炮咁辛苦,久不久等你射下精。我老婆就唔同,佢有需要佢就會撩下你,如果佢冇需要,話鳩之你你谷精上腦。

引用:
原帖由 manray 於 2021-5-20 11:45 發表 查看引用來源

我諗都好難, 得閒喺公司𥄫下女算
我都係咁話,所以喺公司昅下女好過。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆