上一頁下一頁
發新話題

淫尽可夫~

收藏  |  訂閱
4.8k  325.9k

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-7 09:54 發表 查看引用來源
可能打開左缺口,之前陌生人佢系會驚有風險,但今次比熟人郁左,個缺口打開埋,可能連舊同事都吾抗拒都吾出奇
開左口, 咁188 CHING 可以排住隊等插寶嫂

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-7 09:54 AM 發表 查看引用來源
可能打開左缺口,之前陌生人佢系會驚有風險,但今次比熟人郁左,個缺口打開埋,可能連舊同事都吾抗拒都吾出奇
其實主要系宝嫂知你巳知道,就更加會開始放肆架!😊😊😊

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-6-7 11:24 發表 查看引用來源
其實主要系宝嫂知你巳知道,就更加會開始放肆架!😊😊😊
咁佢都好明顯啦,放肆到咁😵

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-7 12:07 PM 發表 查看引用來源
甘咪舖排你自己慢慢加入囉!

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-7 12:07 發表 查看引用來源
Chung應該召集你親戚老鬼,佢舊同事加你,狠狠教䚯吖嫂,你就從旁旁述,直播比埋d親朋戚友分享,包你件婆以後乖乖听教听話,對付呢d女人我頗有經驗,有需要就pm我

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-6-7 12:38 發表 查看引用來源
直入啦,呢d女人係要好好懲罰

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-7 12:07 發表 查看引用來源
吖嫂係香土仲招兵收奴,我都直入左撩緊佢,佢確實超淫,仲係直指ching比唔到飽飯佢食,真係士可忍熟不可忍

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-6-7 12:38 發表 查看引用來源
舖排中啦😊

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-6-7 14:31 發表 查看引用來源
吖嫂係香土仲招兵收奴,我都直入左撩緊佢,佢確實超淫,仲係直指ching比唔到飽飯佢食,真係士可忍熟不可忍
佢一向都成日系人前人后笑我,我都咋吾知,反面又可以点?
難得有人分担,我都系忍辱負重,吾多講太多啫,又難得有人幫拖,可以狠狠咁幫我屌佢,呢個對我來說都系解脫😵

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-7 14:40 發表 查看引用來源
佢一向都成日系人前人后笑我,我都咋吾知,反面又可以点?
難得有人分担,我都系忍辱負重,吾多講太多啫,又難得有人幫拖,可以狠狠咁幫我屌佢,呢個對我來說都系解脫😵 ...
小弟好樂意出一分綿力,ching默許下我必定會全力以赴

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆