上一頁下一頁
發新話題

淫尽可夫~

收藏  |  訂閱
4.8k  323.0k

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-5-20 10:51 發表 查看引用來源

最後有冇繼續屌到老婆高潮 ?
定老婆講依句話時CHING已射?
我完咗事之後佢同我講返

引用:
原帖由 manray 於 2021-5-20 10:52 發表 查看引用來源

我完咗事之後佢同我講返
之後再同老婆做, 有冇專攻狗仔式?

屌到老婆有高潮為止?

買咗枝震震棒俾老虎
唔洗問效果
睇佢表情已知道枝震震棒威力
引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-19 12:40 發表 查看引用來源
我都未用過震蛋假鳩同隻乸玩,好玩嗎?

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-5-20 10:55 發表 查看引用來源

之後再同老婆做, 有冇專攻狗仔式?

屌到老婆有高潮為止?
冇喇, 唔知點解狗仔式唔係咁容易入, 有時我又好易軟返
想佢舒服唯有用口, 近年用口吮佢粒豆豆, 或者輕輕牙刮, 佢爽到翻天..............不過佢容許自己一路高潮落去, 到咁上下就要我停

引用:
原帖由 manray 於 2021-5-20 11:03 發表 查看引用來源

想佢舒服唯有用口, 近年用口吮佢粒豆豆, 或者輕輕牙刮, 佢爽到翻天..............不過佢容許自己一路高潮落去, 到咁上下就要我停 ...
揾呢度亞MAN818幫手, 我老婆都話佢碌嘢勁!

引用:
原帖由 manray 於 2021-5-20 11:03 發表 查看引用來源

想佢舒服唯有用口, 近年用口吮佢粒豆豆, 或者輕輕牙刮, 佢爽到翻天..............不過佢容許自己一路高潮落去, 到咁上下就要我停 ...
有方法令老婆高潮已經好好.........

咁老婆平時有冇主動叫你奶 , 服侍佢 ?

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-5-20 11:06 發表 查看引用來源

揾呢度亞MAN818幫手, 我老婆都話佢碌嘢勁!
有冇插過 ?

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-5-20 11:06 發表 查看引用來源

有方法令老婆高潮已經好好.........

咁老婆平時有冇主動叫你奶 , 服侍佢 ?
冇喇.............發夢冇咁早

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-20 09:05 發表 查看引用來源
又真系幾撚長,目測7寸左右
如果未扯 7 吋真係好鳩長,唔知佢著咩底衭先可以收得曬條鳩。

引用:
原帖由 manray 於 2021-5-20 11:09 發表 查看引用來源

冇喇.............發夢冇咁早
現在一切親密行為都停止了?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆