上一頁下一頁
發新話題

淫尽可夫~

收藏  |  訂閱
4.8k  325.7k

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-6-6 12:08 發表 查看引用來源
睇黎除左老鬼,宝兄要揾定D後備人員,服侍宝嫂丫!🤭
後備人,都好講緣份

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-6 12:21 PM 發表 查看引用來源
後備人,都好講緣份
甘又系,起碼大家見下面先,睇眼缘架!😊😊😊

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-6-6 12:06 發表 查看引用來源
哈哈,如果宝兄在埸,親手擘開宝嫂比老鬼屌,甘肯定仲high丫!🤭🤭🤭
依個情景我試過。。。

不過係搵左男按摩師係酒店幫sl 按摩兼卒碟, 我就沖完涼圍左毛巾坐係度睇。。。

按到咁上下我行埋床邊比sl 含, 佢一路按一路幫含。。。。

按摩師隻手比我更勁, 按摩到sl 潮吹d 水彈到去搏頭。。。

之後我就插, 按摩師幫我擘大sl 對髀比我插, 女上時又幫手推sl 條腰等佢磨快d....

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-6-6 13:11 發表 查看引用來源

依個情景我試過。。。

不過係搵左男按摩師係酒店幫sl 按摩兼卒碟, 我就沖完涼圍左毛巾坐係度睇。。。

按摩師隻手比我更勁, 按摩到sl 潮吹d 水彈到去搏頭 ...
👍👍😊

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-6 13:19 發表 查看引用來源
👍👍😊
寶兄應該要計劃下一步加插你參與

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-6-6 13:27 發表 查看引用來源

寶兄應該要計劃下一步加插你參與
我都想擘開老虎两條腿,望住老鬼系我前面大力屌入去

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-6 13:29 發表 查看引用來源
我都想擘開老虎两條腿,望住老鬼系我前面大力屌入去
老鬼算係自己, 又同你有計傾, 應該有機會

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-6-6 13:11 發表 查看引用來源

依個情景我試過。。。

按摩師隻手比我更勁, 按摩到sl 潮吹d 水彈到去搏頭 ...
介紹按摩師😍😍

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-6-6 13:42 發表 查看引用來源
介紹按摩師😍😍
C 妹想試?
你本身試過潮吹未?

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-6-6 13:34 發表 查看引用來源

老鬼算係自己, 又同你有計傾, 應該有機會
就系自己友,益佢点話🤭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆