上一頁下一頁
發新話題

淫尽可夫~

收藏  |  訂閱
4.8k  325.3k

引用:
原帖由 sam22 於 2021-6-4 07:29 發表 查看引用來源
搵食啫🤣🤣🤣
香港人食就不大問題,居住就是大問題!我地應該用謀生來形容貼徹啲

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-4 07:34 發表 查看引用來源
基本上好似接受老鬼,老鬼琴晚買左鵝片蠔餅上嚟,隻乸至愛食蠔餅😆
果然氹到隻乸好西開心😊
琴晚老鬼未有乜行動,但隻乸就已經系當佢兵咁洗,叫佢落街買乜買物,差在未叫佢買巾🤭🤭🤭 ...
早晨宝兄: 噚晚宝嫂有冇真空派福利比老鬼呀?🤔

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-4 07:53 發表 查看引用來源
早晨宝兄: 噚晚宝嫂有冇真空派福利比老鬼呀?🤔
著左條短褲啫,见到小小佢個屎忽蛋唧左d肉出嚟,上身就背心,但有罩,背心夾圈又系幾鬆幾闊,都有d嘢昅下🤭

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-4 08:00 發表 查看引用來源
著左條短褲啫,见到小小佢個屎忽蛋唧左d肉出嚟,上身就背心,但有罩,背心夾圈又系幾鬆幾闊,都有d嘢昅下🤭
有左初步默契,我反正星期六同日都返工,如果隻乸放假,咪叫老鬼做兵送早餐比隻老虎,老虎到時可能真系真空咁接呀老鬼早餐呢🤭
我比左料老鬼,最好殺佢一個燥手不及,買個早餐早d殺上我度,老婆通常都系上下真空瞓覺,入左屋就老鬼自己執生啦

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-4 08:06 發表 查看引用來源
有左初步默契,我反正星期六同日都返工,如果隻乸放假,咪叫老鬼做兵送早餐比隻老虎,老虎到時可能真系真空咁接呀老鬼早餐呢🤭
我比左料老鬼,最好殺佢一個燥手不及,買個早餐早d殺上我度,老婆通常都系上下真空瞓覺,入左屋就老鬼自 ...
叫老鬼帶多幾個袋上去, 亞嫂咁大波應該幾大咬🤭

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-4 07:34 發表 查看引用來源
基本上好似接受老鬼,老鬼琴晚買左鵝片蠔餅上嚟,隻乸至愛食蠔餅😆
果然氹到隻乸好西開心😊
琴晚老鬼未有乜行動,但隻乸就已經系當佢兵咁洗,叫佢落街買乜買物,差在未叫佢買巾🤭🤭🤭 ...
可能老婆真係想玩下收奴遊戲

各位大大大。。。。。早晨

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-6-4 08:26 發表 查看引用來源

可能老婆真係想玩下收奴遊戲
咁…就要安排好啲啦😅😅🤭🤭

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-6-4 08:28 發表 查看引用來源
咁…就要安排好啲啦😅😅🤭🤭
如果寶嫂識玩,依個遊戲應該好好玩,唔好咁快比老鬼食,要老鬼做牛做馬先。。。。

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-4 06:58 發表 查看引用來源
各位都好早😊
巧大的奶
👌👌👍👍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆