上一頁下一頁
發新話題

淫尽可夫~

收藏  |  訂閱
4.8k  325.2k

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-6-3 14:37 發表 查看引用來源
齊齊昅😅😅😅
可唔可以...........................

齊齊啜

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-3 14:14 發表 查看引用來源
上星期六上細佬屋企先玩過
有冇詳細報告

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-3 14:14 發表 查看引用來源
上星期六上細佬屋企先玩過
你就爽YY,等報告

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-3 14:24 發表 查看引用來源
我剩係出文字等你哋ff, 所以叫謀🤪
無限FF,謀殺咗我啲豆豆

引用:
原帖由 bigmac人夫 於 2021-6-3 14:50 發表 查看引用來源
你就爽YY,等報告
當日4P都係果D野, 不如講下亞嫂點樣教壞弟婦.

話說 知道細佬今晚叫咗外賣pizza, 亞嫂即刻遊說弟婦露出攞外賣話好好玩架, 結果成功遊說弟婦,話帶咗口罩無人認得,同埋天氣咁熱乜都唔著攞外賣有乜出奇, 加上有佢陪唔怕.

结果當晚兩條乜都無著剩係帶住口罩裸女出去攞外賣, 接收南亞佬pizza仲轉身叫我及細佬幫手攞, 咁佢哋对波,鮑魚及羅友都比南亞佬睇光, 弟婦及亞嫂仲慢慢睇下張單及數錢比南亞, 最後仲問南亞佢哋兩個边個身材好, 南亞認真再望多分幾鐘話兩個都咁好, 亞嫂及弟婦話南亞真係識講嘢.

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-3 15:08 發表 查看引用來源

話說 知道細佬今晚叫咗外賣pizza, 亞嫂即刻遊說弟婦露出攞外賣話好好玩架, 結果成功遊說弟婦,話帶咗口罩無人認得,同埋天氣咁熱乜都唔著攞外賣有乜出奇, 加上有佢陪唔怕.
...
點解南亞有得睇, 我地冇得睇

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-6-3 15:16 發表 查看引用來源

點解南亞有得睇, 我地冇得睇
你哋可以夜晚做兼職送外賣咁咪有機會囉!老婆講過輸人唔輸陣, 就算開門見到係地道香港人都一樣保持鎮定應付, 比你哋睇到夠為止😅😅😅😅😅

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-3 15:08 發表 查看引用來源

...
小心啲玩,啲亞差好麻煩又狼死,似住自住南亞樣難認人!

引用:
原帖由 bigmac人夫 於 2021-6-3 15:39 發表 查看引用來源
小心同玩,啲亞差好麻煩又狼死
由於細佬住其他区份, 老婆知道送外賣上來嘅南亞一定之前未睇過佢個波地 , 所以佢仲興奮🥳, 同埋好耐冇玩過, 亦未試過雙妹嘜咁玩🤩, 今次咪當益南亞佬囉!下次不會再玩😅😅

引用:

...
玩到咁激,之後肯定大戰啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆