上一頁下一頁
發新話題

淫尽可夫~

收藏  |  訂閱
4.8k  323.5k

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-5-23 16:25 發表 查看引用來源
亞嫂固然飽, 但我都唔差屌左呢件好水好屌水弟婦, 最過引是當住老婆及細佬面前顏射弟婦, 然後弟婦幫我啜干淨.😋😋😋
好吸引呀!分享多d啦!

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-5-23 16:25 發表 查看引用來源
亞嫂固然飽, 但我都唔差屌左呢件好水好屌水弟婦, 最過引是當住老婆及細佬面前顏射弟婦, 然後弟婦幫我啜干淨.😋😋😋
個場面好淫賤呀…🥰🥰🥰🤩🤩🤩

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-23 16:51 發表 查看引用來源
個場面好淫賤呀…🥰🥰🥰🤩🤩🤩
差在冇一張圖,点感覺到?

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-23 16:53 發表 查看引用來源
差在冇一張圖,点感覺到?
有圖當然更加好,但就文字都幻想到有几淫亂🤪🤪😅😅

Cheap兄今次真係玩得爽呀,兩兄弟掉轉玩,呀嫂今次係你面前比人屌,遲下會唔會叫外賣係你面前比南亞佬屌呀

引用:
原帖由 夏天真好 於 2021-5-23 17:16 發表 查看引用來源
Cheap兄今次真係玩得爽呀,兩兄弟掉轉玩,呀嫂今次係你面前比人屌,遲下會唔會叫外賣係你面前比南亞佬屌呀
亞嫂話比細佬屌到好冧, 以後不用玩南亞揾細佬就可以止痕.

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-5-23 17:23 發表 查看引用來源
亞嫂話比細佬屌到好冧, 以後不用玩南亞揾細佬就可以止痕.
真係肥水不留別人田....老兄弟輪流餵飽兩個女人🥰🥰🥰

回覆 1076# cheapcheap123 的帖子

咁cheap兄你就爽啦,成日可以可以兩兄弟交換玩

引用:
原帖由 beast74mo 於 2021-5-23 16:32 發表 查看引用來源

好吸引呀!分享多d啦!
噚日亞嫂係側邊比細佬狗仔屌到啪啪聲時, 我就瞓係度比弟婦成塊閪騎住塊面, 除咗幫佢瀨閪外,仲 伸條脷瀨埋弟婦屎眼添, 佢從未比細佬瀨過, 弟婦比我瀨到震哂, 仲一路嗌話唔好!好污穢架, 但個羅友繼續貼住我塊面無離開過, 亞嫂見到咁仲有小小呷醋.

完事後, 弟婦揽住我話好冧好正, 叫我以後可以揾佢多D, 跟住打番過車輪.

回覆 1079# cheapcheap123 的帖子

瀨完弟婦屎眼,有冇跟手屌埋屎眼先,等弟婦有新體驗呀嘛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆