上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.23

收藏  |  訂閱
1.4k  216.8k

引用:
原帖由 007star 於 2019-7-12 03:18 PM 發表 查看引用來源
早排才有師兄說 X立方 好
是呀,有個C8 OK, 應是parttime,最衰無抄牌。頂!

:chcz_11:  四妹昨天是否放假﹖想去試下佢手藝,在店外望入去得兩個坐喺梳化,其中一個長髮嘅相頭真係麻麻。  :chcz_16:

引用:
原帖由 steinjack 於 2019-7-14 11:16 AM 發表 查看引用來源

是呀,有個C8 OK, 應是parttime,最衰無抄牌。頂!
你個 C8 係大約幾多歲?有乜特徵?

引用:
原帖由 lonly9394 於 2019-7-10 10:07 AM 發表 查看引用來源

红运是由,真系想试,有冇師兄试过,可否抽插
孔腥士由話不做够,不過睇人的。佢好怕醒,最好自己帶定雨褸。

引用:
原帖由 Lammafan 於 2019-7-14 05:22 PM 發表 查看引用來源

孔腥士由話不做够,不過睇人的。佢好怕醒,最好自己帶定雨褸。
師兄試過了嗎?有包膠嗎?

引用:
原帖由 銀化一族 於 2019-7-14 07:16 PM 發表 查看引用來源

師兄靚仔,机会大啲!😘😘

引用:
原帖由 銀化一族 於 2019-7-14 07:16 PM 發表 查看引用來源
兩三年前試過幾次, 好講眼緣的. 得一種姿勢的, 不過幾窄,幾爽.:smile_o05:

引用:
原帖由 Lammafan 於 2019-7-14 08:15 PM 發表 查看引用來源

兩三年前試過幾次, 好講眼緣的. 得一種姿勢的, 不過幾窄,幾爽.:smile_o05:
我去幾次吾系士油做,升空兩鱼半,正常嗎?大餐要比幾多正常!請賜教!

引用:
原帖由 銀化一族 於 2019-7-14 08:20 PM 發表 查看引用來源
我去幾次吾系士油做,升空兩鱼半,正常嗎?大餐要比幾多正常!請賜教!
其他人收我大餐3魚半-4魚,士由收4-5魚。生果街某士由也收我4魚。無法喇鬼叫我鐘意D士由。:smile_o03:

引用:
原帖由 Lammafan 於 2019-7-14 08:15 PM 發表 查看引用來源

孔星是由皮肤白,師兄食到,羨慕

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆