上一頁下一頁
發新話題

TSG 新手分享平台 V4.0

收藏  |  訂閱
73  2.4k

引用:
原帖由 samlau28 於 2019-12-19 01:26 AM 發表   
如果這樣,不如試吓逆向思維,各花入各眼,九兄說不好的,可能就是你至愛😂😂😂
冇可能,点解我甘記得27,好久以前,因為這照片我一見到就立即想起亞凡達,感覺他樣子怪怪,我就好簡單選女,照片己看不上眼一定不會約,而且好多技師一知佢整容,立即飛😃😁😂有人喜歡中女,各花各眼,不過連西冇得摸多冇下次,唯一一次約過二次糸前TSG3, 佢對野夠完美😜

引用:
原帖由 yuyu007 於 2019-12-19 06:15 AM 發表 查看引用來源  
佢對奶算係又大又挺  又好渣

不過我試過一次咁大把 但佢跌出頭十

笑左
百貨應百客,有時V7谷cHing講到有幾正全力推嘅JS跟住去試。
頂!係靚,但係撈味亦重過乜,我就完全接受唔到,正唔正真係完全睇個人取向同focus喺邊!

引用:
原帖由 yuyu007 於 2019-12-19 06:20 AM 發表 查看引用來源 其實tsg算係 cp值算高既場 超過幾個都有666  對比其他場 fy 皇家 我試過幾次跌錢之後就再無去試 可能我手氣唔好 簡唔岩
TSG有一班捧塲港客長期打燉,但就冇喺forum share......... 一貫前香討特色,伸手攞料人多,試過好嘅就唔出聲收埋食!

引用:
原帖由 yuyu007 於 2019-12-19 06:16 AM 發表 查看引用來源  
試3連號吧 應該唔會跌錢
都唔一定,TSG班打燉客種到班囡壞哂,前7號(而家唔知係咩3連號),頭兩次服務好又高指,到第三次揾服務大倒退,趕頭趕命掛住睇手機又收寶,冇下次!

引用:
原帖由 陳真十二少 於 2019-12-19 08:47 AM 發表 查看引用來源  

TSG有一班捧塲港客長期打燉,但就冇喺forum share......... 一貫前香討特色,伸手攞料人多,試過好嘅就唔出聲收埋食!
我前兩頁有分享 但可能唔岩師兄你心水
講真以前我都係睇人介紹去試

不過係tsg啲女受歡迎就自然會升3連/4連號架啦 不過收唔收寶就唔知

引用:
原帖由 陳真十二少 於 2019-12-19 08:37 AM 發表 查看引用來源  

百貨應百客,有時V7谷cHing講到有幾正全力推嘅JS跟住去試。
頂!係靚,但係撈味亦重過乜,我就完全接受唔到,正唔正真係完全睇個人取向同focus喺邊! ...
我淨係記得佢 皮膚又白又大波 但服務幾死魚下 唔好玩

引用:
原帖由 yuyu007 於 2019-12-19 03:34 PM 發表 查看引用來源  

不過係tsg啲女受歡迎就自然會升3連/4連號架啦 不過收唔收寶就唔知
聽講3連/4連都可以4K, 有錯請更正,因暫時只試過一個3連號,每次也是4K

引用:
原帖由 yuyu007 於 2019-12-19 03:34 PM 發表 查看引用來源  

007兄誤會了,cHing有出post偈吓reply吓已經好好,出報告就更加係為淫民服務!👍🏻
我意思係香討嗰邊好多CD-From, 睇啱就pm問攞wechat, 連喺個post回應都廢事!

引用:
原帖由 yuyu007 於 2019-12-19 06:20 AM 發表 查看引用來源
其實tsg算係 cp值算高既場 超過幾個都有666  對比其他場 fy 皇家 我試過幾次跌錢之後就再無去試 可能我手氣唔好 簡唔岩
有無推介呢?

引用:
原帖由 samlau28 於 2019-12-19 03:52 PM 發表 查看引用來源  

聽講3連/4連都可以4K, 有錯請更正,因暫時只試過一個3連號,每次也是4K
試過邊個3連 想試333 但好似上岸了

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆