上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.23

收藏  |  訂閱
1.4k  216.8k

引用:
原帖由 大jer明 於 2019-6-22 12:37 AM 發表 查看引用來源
今晚終於去左生果道銀行,巴士站(2,2A,32)門口果間乜乜閣。幫儭左個c10 ,四眼,樣唔錯,對奶有四妹咁大。上下全解甲,兩舊盡興而歸。

:smile_47:
有一次經過見到個c8唔錯,不過之後行過幾次都冇再見到,同埋個位置太人來人往

個巴士站成日好多人:smile_42:

昨晚十一点昌只剩九九。行過九九戴住罩向我眼望望。生果cc 有開。一肥獨守空店

我發覺自從東張報導後,招財貓已經消失左

引用:
原帖由 lonly9394 於 2019-6-22 08:25 AM 發表 查看引用來源

而家除左大鍋,暑片之外,好少有咁勁。。。。
薯片其實唔係好大,只不過係大(咬)。

引用:
原帖由 大jer明 於 2019-6-22 12:37 AM 發表 查看引用來源
今晚終於去左生果道銀行,巴士站(2,2A,32)門口果間乜乜閣。幫儭左個c10 ,四眼,樣唔錯,對奶有四妹咁大。上下全解甲,兩舊盡興而歸。

:smile_41:  睇嚟四妹真係堅重量級,可惜仍未找到正確方向,啲暗語真係唔熟路唔知講邊度。  :smile_13:

引用:

對奶有四妹咁 好有性興 
有冇腩先 明姐

引用:
原帖由 莫小雷拉 於 2019-6-22 10:06 AM 發表 查看引用來源

有一次經過見到個c8唔錯,不過之後行過幾次都冇再見到,同埋個位置太人來人往
人來人往 好難幫襯

引用:
原帖由 莫小雷拉 於 2019-6-22 10:06 AM 發表 查看引用來源

最危險的地方就是最安全的地方。

引用:
原帖由 lonly9394 於 2019-6-22 08:25 AM 發表 查看引用來源

而家除左大鍋,暑片之外,好少有咁勁。。。。
大窩個样老咗黑咗。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆