上一頁下一頁
發新話題

TSG 新手分享平台 V4.0

收藏  |  訂閱
73  2.4k

引用:
原帖由 lisa12 於 2019-12-18 08:21 PM 發表 查看引用來源 FL10 咩指?如有4K下路通,一定會约佢
上次我任揸波,最近,c hing,報料揸波也限次數,隔褲摸,波型好大好型,可惜,如果可以丟,一路大力揸一路丟,想也爽 😁

引用:
原帖由 九哥哥 於 2019-12-18 09:12 PM 發表 查看引用來源

上次我任揸波,最近,c hing,報料揸波也限次數,隔褲摸,波型好大好型,可惜,如果可以丟,一路大力揸一路丟,想也爽 😁
冇得丢,啜住個乃頭打出都可以既。

引用:
原帖由 陳真十二少 於 2019-12-18 09:02 PM 發表 查看引用來源

27雖未至係靚女,不過大部份cHing試完都係話真人好過相,話佢肉酸真係第一次聽到.........

囡嘅嘢真係各花入各眼,正如你介紹過一個FL夜班,我照跟落call, 佢一入房我直頭想一腳伸佢出去,無奈係call鐘無謂彈鐘咁小家,我 ...
FL那個?有少少提示嗎

我就冇約過佢,只看照片,,,可能佢五上鏡,不過用了 beauty cam也影成甘,beauty cam這app真係好垃圾,或者真人拍得住香港小姐也五定,有機會030也要約一下😆👍

附件

引用:
原帖由 九哥哥 於 2019-12-18 09:28 PM 發表 查看引用來源 我就冇約過佢,只看照片,,,可能佢五上鏡,不過用了 beauty cam也影成甘,beauty cam這app真係好垃圾,或者真人拍得住香港小姐也五定,有機會030也要約一下😆👍 ...
佢係少数族裔人,個樣相比你見開嗰d整到好似韓妹咁膠一膠嘅JS當然有d唔同,不過正如我頭先所講,各花入各眼,你覺得好靚嗰d FL JS,就反而完全唔係我柸茶!^^

引用:
原帖由 lisa12 於 2019-12-18 11:29 AM 發表 查看引用來源 事隔2年多,唔知而家下路通咗末
晚班我答你也可以,777/888/106/早轉晚現走左/61,麗沙兄你除16/61未上過中,其餘三個你一定嘆過😂

開個貼都要有D交代,去多次睇下點。
唔幼又唔算熟,不過低指⋯⋯:023:
引用:
原帖由 lisa12 於 2019-12-17 03:56 PM 發表 查看引用來源
未試過,加咗V7后,生活相片似熟女,立即興趣大減

引用:
原帖由 九哥哥 於 2019-12-18 09:40 PM 發表 查看引用來源

晚班我答你也可以,777/888/106/早轉晚現走左/61,麗沙兄你除16/61未上過中,其餘三個你一定嘆過😂
試過現有的是,777,33,29,68,168,86,66。之前已走了,有2個888,3個16,8,9,186,555,155,109,56,28。以上全是FL技師

你D接受能力都已經系幾強,咁大反應,
但係咁含速,直接講邊個好D:025:
引用:
原帖由 陳真十二少 於 2019-12-18 09:02 PM 發表 查看引用來源

27雖未至係靚女,不過大部份cHing試完都係話真人好過相,話佢肉酸真係第一次聽到.........

囡嘅嘢真係各花入各眼,正如你推介過一個FL夜班,我照跟落call, 佢一入房我直頭想一腳伸佢出去,無奈係call鐘無謂彈鐘咁小家,我 ...

新人發仔,好Q大。
走左D唔使講😂⋯⋯
見到晚班D好L唔掂,仲以為系口X
引用:
原帖由 lisa12 於 2019-12-18 10:06 PM 發表 查看引用來源
試過現有的是,777,33,29,68,168,86,66。之前已走了,有2個888,3個16,8,9,186,555,155,109,56,28

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆