上一頁下一頁
發新話題

灣仔spa-談

收藏  |  訂閱
78  21.9k

引用:
原帖由 ryu020hk 於 2019-8-12 05:32 PM 發表 查看引用來源

灣仔有個老相好,我同佢都玩到幾放。第三次幫襯,我都引唔住食左佢隻鮑。
好認真!我都有食過人地隻飽!不過真係吾正吾食!

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-8-7 10:11 AM 發表 查看引用來源

尖沙咀好多呢類spa都唔會話自己有全套,甚至會話冇。

不過玩開呢啲場嘅人客會知道能否嘍到一個女仔開大就視乎人客同個女仔之間嘅互動。

個個女仔唔同,每個女仔同唔同嘅人客之間亦都唔同。

要自己探討喇。

假如有類人客要求一定要包呢樣嗰樣(例如開大)的話,咁可能呢類場未必啱呢啲客玩喇。 ...
yes!
係好多吾同7日鮮企街熱點,間中都有好養眼的,同埋一樓一又係,只為要玩乜要玩乜,去呢D直接問,好過去飛機場。

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

就咁坐上來, 真係好正, 可遇不可求

引用:
原帖由 stevenkinghk 於 2019-8-4 09:42 AM 發表 查看引用來源
Apple真係屁股同大腿皮膚滑
我都試左。
都OK啦。樣算大方順眼,屁股幾廷彈手,上面吾係話大,但都OK彈手。

引用:
原帖由 北一邪花 於 2019-8-2 01:07 AM 發表 查看引用來源
大家有去過一些難忘spa經歴!可以一談,回故下!分享下!
首先我曾經係駱克道其中一間,近住8號冰室!上到去地方算企理,第一次上去同條女玩到脷答脷,交換口水!

後尾摸落去佢下面仲濕哂!隔住褲坐上黎,磨到出左。
而個次之後,件女都吾係每次去都咁激!但去去下熟左,有次佢訓係度全裸,我分開佢妹妹,睇睇下忍吾住,啜落去,但佢無反抗!跟住仲反過來同我用口,仲啜埋蛋蛋!到啜到差不多又用反手。

但 ...
地方幾企理,全套房。佢都幾有心機。
起碼有2件食得下。

引用:
原帖由 stevenkinghk 於 2019-8-4 09:42 AM 發表 查看引用來源
Apple真係屁股同大腿皮膚滑
智x
其實除左蘋果
伊X同X鈴都ok
四個有三個可以食有一個一定吾諗
好吾好玩就人夾人

我同朋友去過兩次都ok唔錯

引用:
原帖由 北一邪花 於 2019-8-3 09:58 AM 發表 查看引用來源

我真係有
師兄好好彩

引用:
原帖由 北一邪花 於 2019-9-14 07:40 PM 發表 查看引用來源
智x
其實除左蘋果
伊X同X鈴都ok
四個有三個可以食有一個一定吾諗
好吾好玩就人夾人
的確四個有三個可以食用,正常呢三個都會諗!除左最老個個之外。以中價場而言,又有獨立套房算可以啦。
行4/5/6只是time分别,幾個都幾有心機!而第一次去正常就一定生架啦,去得2/3,有無越玩越放,就真係人夾人。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆