上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.23

收藏  |  訂閱
1.4k  216.4k

引用:
原帖由 steinjack 於 2019-3-14 02:09 PM 發表 查看引用來源
粥街新店 C8 ,樣OK,身材陔了冇波其他都好,但屈水厲害。冇下次
冇波已經係死罪

搵到6年前嘅 6号報告書,光陰似箭

https://m.188channel.com/index.p ... ge%3D235&page=1

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2019-3-14 10:09 PM 發表 查看引用來源
搵到6年前嘅 6号報告書,光陰似箭
https://m.188channel.com/index.php?action=thread&tid=21773654&extra=page%3D235&page=1
我去時八十蚊應該早過六年

引用:
原帖由 steinjack 於 2019-3-14 02:09 PM 發表 查看引用來源
粥街新店 C8 ,樣OK,身材陔了冇波其他都好,但屈水厲害。冇下次
升空過兩次,企硬俾兩魚
撩佢開大佢話要五魚,如果吹埋奏就另外加錢

心諗五魚我去尖沙咀 141 不是更好咩....

估唔到髮仔仲有,仲以為俾啲亂劏客嘅整死哂:smile_14:

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2019-3-14 11:54 PM 發表 查看引用來源

升空過兩次,企硬俾兩魚
撩佢開大佢話要五魚,如果吹埋奏就另外加錢

心諗五魚我去尖沙咀 141 不是更好咩....
所以我冇去lu:smile_39:

睇番上一頁,原來薯片變白虎!?話時話,薯片仲有冇做,定俾單身兄私有咗

引用:
原帖由 ScoutDant 於 2019-3-14 11:30 PM 發表 查看引用來源

我去時八十蚊應該早過六年
睇返以前, 都好掛住下下, 唔知深井兄仲有冇搵佢, 佢而家去咗邊?

報到先

引用:
原帖由 steinjack 於 14-3-2019 02:09 PM 發表 查看引用來源
無聊去足雞行過幾連舖冇(.)(.)C8樣Ok不過有師話佢把刀好利揾佢開大我個荷包實由大漲變左扁包皮,都係揾薯片隻円麥光雞比佢強奸我好過

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆