上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.23

收藏  |  訂閱
1.4k  216.6k

引用:
原帖由 steinjack 於 2019-5-14 01:22 PM 發表 查看引用來源

我就去O3,有個高身走肥,相頭好好(我覺得)成日企門口。台形不俗,去試試除升空,仲有沒有驚喜。覩仔可能要交遂道費呢
03 得一個高身走肥者,樣少少串 (實情不是)

個件曾經食過啦! (過隧道好似三魚半)

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 14-5-2019 08:16 PM 發表 查看引用來源

CCW兄真係勤勤力力四維揾好野食👍

03呀英仲有冇做
上次見有條西裝友接佢

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2019-5-14 08:16 PM 發表 查看引用來源

正呀!起碼係靚C8,望住小應該好爽!
3鱼半落樓性價比OK呀

引用:
原帖由 steinjack 於 2019-5-15 08:42 AM 發表 查看引用來源

正呀!起碼係靚C8,望住小應該好爽!
3鱼半落樓性價比OK呀
有時髮仔遇上新到後生少少既靚女,想搶先食左佢,難免要多付隧道費 ($400 - $500) ,但只此一次之後唔再食!

引用:
原帖由 KENNY.V 於 2019-5-14 11:44 PM 發表 查看引用來源

CCW兄真係勤勤力力四維揾好野食👍
成日經開深水埗,遇到好野即上唔考慮啦,基本上差唔多全部 "有一手" (老野和怪獸除外)

好野只有當年阿娟:smile_44:

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 15-5-2019 09:27 AM 發表 查看引用來源

成日經開深水埗,遇到好野即上唔考慮啦,基本上差唔多全部 "有一手" (老野和怪獸除外)
ccwu兄真係勁有精有神,有時間同$$$,我就一Q真人,射完就收工走人,休幾日養下的精神先再走去做真人

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2019-5-15 09:24 AM 發表 查看引用來源

有時髮仔遇上新到後生少少既靚女,想搶先食左佢,難免要多付隧道費 ($400 - $500) ,但只此一次之後唔再食!
有時要遇到啱既 要快食 就要俾多少少錢
好過蘇州過後無艇搭
話時話近排有件好野 除衫先知大波淺啡
有緣既話 你地會搵到 名係近排戲中一姐
欽醫 自己搵下 

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆