終於一洩如注!

收藏  |  訂閱
17  4.7k

引用:
原帖由 雨中黃色腳指 於 2019-12-12 22:38 發表 查看引用來源
自從開始歡場打滾,都無去過黃業重鎮深水埗,上舊4台睇到一件頭相特好既骨仔,本想唔預約碰下緣份,點知個帶路apps帶我遊花園,福榮街汝川街兜兜轉轉都去唔到終點。白撞試扲另一檔鐘仔,一開門,嘩!敢問aunt,哪位給你勇氣?梁靜茹嗎?!
...
皮裙妹, how old is she ?

熟客仲要佢冇客先有服務. 死得

最緊要玩得開心,開心就是好

引用:
原帖由 yeungyeung 於 2019-12-15 11:34 發表 查看引用來源
熟客仲要佢冇客先有服務. 死得
的確係,所以都有一排無搵佢,之後係條街度撞返先再幫襯

引用:
原帖由 雨中黃色腳指 於 2019-12-12 22:38 發表 查看引用來源
自從開始歡場打滾,都無去過黃業重鎮深水埗,上舊4台睇到一件頭相特好既骨仔,本想唔預約碰下緣份,點知個帶路apps帶我遊花園,福榮街汝川街兜兜轉轉都去唔到終點。白撞試扲另一檔鐘仔,一開門,嘩!敢問aunt,哪位給你勇氣?梁靜茹嗎?!
...
常在JD搭小巴回家,見皮裙妹存在有幾年,冇幫襯,對面街頭有ㄧ熟女,嬌少膚白,倒想一試,想問呢D場有冇場中正法,撩佢爆房會否去馬

引用:
原帖由 紋風下次狼 於 2019-12-16 14:01 發表 查看引用來源
常在JD搭小巴回家,見皮裙妹存在有幾年,冇幫襯,對面街頭有ㄧ熟女,嬌少膚白,倒想一試,想問呢D場有冇場中正法,撩佢爆房會否去馬
我連對面有白滑熟女都唔多覺,女摔角手咁款咁成日見... 所以無幫襯過尼層唔敢答實你。
不過佢地果頭啲場成日都派技師落樓企,問過好多都有價講服務有得傾,

恭喜食番好👍👍
求地步

引用:
原帖由 tubeful 於 2019-12-16 16:48 發表 查看引用來源
恭喜食番好👍👍
求地步
真係想知請主動pm

前往最後回覆