上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.23

收藏  |  訂閱
1.4k  216.6k

大波來M:smile_27:

下路不通,即系冇得剿錢水洞

南昌近燈位係咪黑店?
上次經過問,淨係揼都兩魚,係咪傻𠃊左?
如果打埋J咪至少三,四魚?

引用:
原帖由 lonly9394 於 2019-11-2 01:48 AM 發表 查看引用來源
抵制揾笨七店,佐敦,太子都系300手作!吊西另计。ssp,220-250手作,吊西300-500,但9成300-350
生果道近狮子銀行大粒墨企硬開大收五魚,早兩星期自己on99忍唔住又跌錢

引用:
原帖由 莫小雷拉 於 2019-11-6 08:17 AM 發表 查看引用來源

生果道近狮子銀行大粒墨企硬開大收五魚,早兩星期自己on99忍唔住又跌錢
佢冇波?就係屈水王,早backlist啦

開大收五魚

crazy :smile_42:

引用:
原帖由 莫小雷拉 於 2019-11-6 08:17 AM 發表 查看引用來源

500? 唔L係啊!
500 可以搵好好喎

引用:

條無波大粒墨之前響足街做,而家在獅子銀行隔離做,個陣開大已經話 500 ,我當然唔 so 佢啦!聽聞佢年紀唔細,好似有 40-50 歲,係整容整到睇落似 C8....

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2019-11-6 04:16 PM 發表 查看引用來源

條無波大粒墨之前響足街做,而家在獅子銀行隔離做,個陣開大已經話 500 ,我當然唔 so 佢啦!聽聞佢年紀唔細,好似有 40-50 歲,係整容整到睇落似 C8.... ...
佢似乎對自己充滿信心

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 6-11-2019 04:16 PM 發表 查看引用來源

條無波大粒墨之前響足街做,而家在獅子銀行隔離做,個陣開大已經話 500 ,我當然唔 so 佢啦!聽聞佢年紀唔細,好似有 40-50 歲,係整容整到睇落似 C8.... ...
門口睇過相頭睇落Ok,原來飛機場,屌吾過,屌吾過

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆