上一頁下一頁
發新話題

幻想女兒國......

收藏  |  訂閱
586  592.4k

引用:
原帖由 melodyyyy 於 2011-8-8 02:19 AM 發表 查看引用來源

系全力!!
姐系唔計咩野前戲,無其他招式,野野都開到最行....好似就完之前咁....
咁除非系果排做得好密,無咁敏感....否則普通男人都系5分鐘咁上下啦.....多都唔會過10分鐘lor
咁要同妳試下啦:smile_o10:

引用:
原帖由 orca2009 於 2011-8-8 02:20 AM 發表 查看引用來源

但係驚比人望,會起哂"Gong",令到我哋都唔敢望多兩眼:smile_o03:
揀錯對象望囉,人地望我果時我會對佢微笑~.~

引用:
原帖由 babe糖囡 於 2011-8-8 02:21 AM 發表 查看引用來源

前戲好重要 ..;
我中意戲肉多啲
所以我都話要夠粗同持久....

引用:
原帖由 babe糖囡 於 2011-8-8 02:19 AM 發表 查看引用來源

入得黎就係傾呢d   
咁可以繼續傾啦,妹妹:smile_o13:

引用:
原帖由 melodyyyy 於 2011-8-8 02:25 AM 發表 查看引用來源

粗好定長好 ?

引用:
原帖由 Barbie芭比 於 2011-8-8 02:25 AM 發表 查看引用來源

如果個眼神系欣賞既,多數女仔都ok既....但系有啲眼神系好似想強姦你咁,我就覺得好唔尊重...
(尤其當對方系一個幾十歲既麻甩佬!哈哈)

引用:
原帖由 Barbie芭比 於 2011-8-8 02:25 AM 發表 查看引用來源

如果個個好似妳咁就好啦:smile_39:

引用:
原帖由 melodyyyy 於 2011-8-8 02:22 AM 發表 查看引用來源

比人非禮.....????居然系咁????
我又無聽過wor...你邊間公司乜野航線呀?
我自己都系frequent flyer,以我觀察唔覺得有咩客人會對attendants好唔尊重咁wor!!
咁敏感就唔方便講啦,非禮既唔係客, 而係其他地方!

引用:
原帖由 orca2009 於 2011-8-8 02:25 AM 發表 查看引用來源

咁可以繼續傾啦,妹妹:smile_o13:
興 趣 濃 厚 :smile_14:

引用:
原帖由 melodyyyy 於 2011-8-8 02:25 AM 發表 查看引用來源

夠誠實,我鐘意:smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆