上一頁下一頁
發新話題

幻想女兒國......

收藏  |  訂閱
586  592.3k

引用:
原帖由 babe糖囡 於 2011-8-8 02:10 AM 發表 查看引用來源

我 其 實 仲 細   ;
睇得出~.~

引用:
原帖由 babe糖囡 於 2011-8-8 02:14 AM 發表 查看引用來源

踩 界   ;
sorry:smile_o05:

引用:
原帖由 Barbie芭比 於 2011-8-8 02:15 AM 發表 查看引用來源
睇得出~.~

姐 姐 實 好 索 a____a ;

引用:
原帖由 orca2009 於 2011-8-8 02:15 AM 發表 查看引用來源

5分鐘咁短:smile_o04: ,咁妳一定未遇過一D時間長的,我平均都15分鐘啦:smile_30:
系全力!!
姐系唔計咩野前戲,無其他招式,野野都開到最行....好似就完之前咁....
咁除非系果排做得好密,無咁敏感....否則普通男人都系5分鐘咁上下啦.....多都唔會過10分鐘lor

引用:
原帖由 melodyyyy 於 2011-8-8 02:15 AM 發表 查看引用來源

咁唔好話空姐啦,你系條街比啲男人望都開心啦
證明自己有吸引力嘛
不過做中國女仔真系唔好拎自己前途同感情玩...始終真系啲人系又要你比人睇又話你太open!
不過少少鹹濕+欣賞同猥瑣既目光系唔一樣 ...
都係架,不過我男人唔想我做呢份工..又要飛黎飛去又易比人非禮!

引用:
原帖由 orca2009 於 2011-8-8 02:16 AM 發表 查看引用來源

sorry:smile_o05:
入得黎就係傾呢d

引用:
原帖由 melodyyyy 於 2011-8-8 02:15 AM 發表 查看引用來源

咁唔好話空姐啦,你系條街比啲男人望都開心啦
證明自己有吸引力嘛
不過做中國女仔真系唔好拎自己前途同感情玩...始終真系啲人系又要你比人睇又話你太open!
不過少少鹹濕+欣賞同猥瑣既目光系唔一樣 ...
但係驚比人望,會起哂"Gong",令到我哋都唔敢望多兩眼:smile_o03:

引用:
原帖由 melodyyyy 於 2011-8-8 02:19 AM 發表 查看引用來源

系全力!!
姐系唔計咩野前戲,無其他招式,野野都開到最行....好似就完之前咁....
咁除非系果排做得好密,無咁敏感....否則普通男人都系5分鐘咁上下啦.....多都唔會過10分鐘lor
前戲好重要 ..;

引用:
原帖由 babe糖囡 於 2011-8-8 02:17 AM 發表 查看引用來源

姐 姐 實 好 索 a____a ;
索有乜用?

引用:
原帖由 Barbie芭比 於 2011-8-8 02:19 AM 發表 查看引用來源
都係架,不過我男人唔想我做呢份工..又要飛黎飛去又易比人非禮!

比人非禮.....????居然系咁????
我又無聽過wor...你邊間公司乜野航線呀?
我自己都系frequent flyer,以我觀察唔覺得有咩客人會對attendants好唔尊重咁wor!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆