上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 遊戲女神 第二部(完) 計策目的 第二節(1 & 2 & 3)更新 09 April 2018

收藏  |  訂閱
126  18.3k

引用:
原帖由 肯尼先生 於 2018-3-8 07:42 PM 發表 查看引用來源
( 續   )
       這位領位員瞄了俯伏着的滑背兩秒後,便轉身而去,但在離開前,作出了提醒:[待會兒,我或另一位同事,還會再巡邏的。]

巡邏?我感覺,有點警告的意味......

驟然,在我剛放鬆的 ...
哈哈哈,估唔到我地真係咁夾。。。肯尼兄記唔記得本屎忽果篇<女子便器>?
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

都係有場戲院猥褻戲份,不過我果篇既男主,都係含蓄左少少,要出左戲院出面,
係同隔離警署中間,果個無咩人會留意窄巷,先開始放肆玩弄女主;
而肯尼兄今次,就直接係戲院屏幕前,就直接幹起「嘴炮」來,勁呀!
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

不過我係度唸,如果係係個票務員叫果下,先至「發射」,視覺效果可能會更好!
本屎忽不禁係度幻想。。。
==================================
「兩位,不好意思,這裡是戲院,請保持莊重,可以嗎?」
我岩岩忍唔住「發射」左,手不由自主咁按住薇薇的頭顱、腰就生物性咁向前抽動
成個人打晒冷震、流住口水咁慌忙回答:「可以。。當然可以!」

雖然我細佬係插緊薇薇個口、係佢嘴裡射左,但我對眼就望住個女票務員,
所以感覺上,其實係對住個女票務員射咁。。。(個女票務員睇落仲要20碎左右)
==================================
肯尼兄覺得咁有無FEEL?!

SORRY,一時淫興大發,希望肯兄唔好介意,本屎忽胡亂改篇。。。
:smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 京兆韋氏 於 2018-3-14 01:43 PM 發表 查看引用來源

哈哈哈,估唔到我地真係咁夾。。。肯尼兄記唔記得本屎忽果篇<女子便器>?

都係有場戲院猥褻戲份,不過我果篇既男主,都係含 ...
呵呵呵!前輩即係前輩,寫出來又另一種感覺,好睇:smile_o12:
不過咁,京兄,我呢段,係想融合埋戲院完場嘅感覺,呼應番前面痴漢映畫館嘅開場,所以主角就冇得好似你寫嘅咁爽啦(但依家已經好爽,寫嘅我都未試過:smile_47
順便問一問,你篇圖文合一,點解突然唔寫嘅?

引用:
原帖由 米高達 於 2018-3-13 08:07 PM 發表 查看引用來源
係呀, 真係去得好快呀啲稿, 可惜未有時間追, 有拖無欠, 所以唔好覺得驚奇, 我過一大排之後先至留言討論故事 :smile_35:
近期多project, 連冰女都冇乜時間寫, ( 不過呢兩日已經開始寫番 )
米兄,唔緊要,文嘅嘢,有時間先睇,最緊要工作同寫好文

琴日得閒終於睇到up to date。。肯兄呢篇嘅風趣我幾鍾意 :smile_o12:
如果論咁多場戲, 我最鍾意嘅就係戲院一幕, 因為你有睇到我自己嘅文當中, 你應該知道我鍾意玩內心矛盾, 所以嗰幕真係睇得我幾爽
內心嘅情緒, 跟現實嘅環境, 嚟一個不協調對沖, 呢啲咪就係 drama 囉:smile_o13:

引用:
原帖由 肯尼先生 於 2018-3-14 10:22 AM 發表 查看引用來源

Tai兄,呢期電視劇,我勁buy9:30嗰套江湖大嫂,煒哥加馮港姐,冇得輸,好彩你冇話寫佢哋,如果唔係,我又要求你比肯仔做番十場八場:smile_47::smile_47:
肯尼兄,小弟尋日其實己經開左旗,寫緊我果篇"阿愁",
點知犯左一個寫手最低級既錯誤....
關機前唔記得儲存!!
:') :')

尋晚一開旗寫左1/3板後,唸住出去食野,
點知族中長輩有野要搞,成餐飯傾個成粒鐘電話安排事務
一回到來就好累,不疑有他的就關左機去訓....

引用:
原帖由 taikongbaby 於 2018-3-15 08:42 AM 發表 查看引用來源

肯尼兄,小弟尋日其實己經開左旗,寫緊我果篇"阿愁",
點知犯左一個寫手最低級既錯誤....
關機前唔記得儲存!!

尋晚一開旗寫左1/3板後,唸住出去食野,
點知族中長輩有野要搞,成餐飯傾個成粒鐘電話安排事 ...
咁大件事:smile_19:
可能係天意叫你唔好寫阿愁,不如轉寫馮港姐情迷肯仔嘅性愛故事:smile_47:

引用:
原帖由 肯尼先生 於 2018-3-15 07:30 PM 發表 查看引用來源

可能係天意叫你唔好寫阿愁,不如轉寫馮港姐情迷肯仔嘅性愛故事:smile_47:
唔好啫, 要寫都寫「粗口姐 」, 強制米仔採青頭啦。。:smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 肯尼先生 於 2018-3-15 07:30 PM 發表 查看引用來源

其實....雖然粗口姐我都叫有DD興趣,但係係我呢期想寫排榜,
佢最多最多叫排第3....而第一既阿愁,我己經決定會重寫,
而第二都係隻叉妹,果種唔係港女式既惡女友,
我覺得好OK喎....(我既兵屬性+M屬性可以同時開發拉!!!)
:smile_47::smile_47:

引用:

肯尼兄,之前本屎忽咪同你講過,我有一篇古裝宮庭權謀小說既,
就係呢篇:<女人天下>
可惜。。。呢篇一樣過都唔到本屎忽「長篇過不了三章」既宿命,
而且第一章基要本仲係背景,希望見諒。。。
#1第一章,#15第二章(女主崛起!),#29第三章(胡王后的秘密私情)
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=22120184&page=1&extra=page%3D125#pid365962320

引用:
原帖由 米高達 於 2018-3-15 08:27 PM 發表 查看引用來源
唔好啫, 要寫都寫「粗口姐 」, 強制米仔採青頭啦。。:smile_47::smile_47:
米仔仲有青頭比人採?粗口姐呢啲MK妹,有上香討睇咸嘢㗎,點會比米仔呃到

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆