上一頁下一頁
發新話題

按摩師鷹之手

收藏  |  訂閱
405  56.6k

引用:
原帖由 yskwok 於 2021-9-6 13:28 發表 查看引用來源

AV用好長時間做前戲㗎喎,佢係咪fast forward咁睇
咁就唔知啦…🙄

回覆 268# 夢@@ 的帖子

我睇完笑左出黎…….

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-9-6 13:09 發表 查看引用來源
好有經驗咁喎,你條女咪叫到拆天,有時去酒店經過房門都會聽到有人叫,而家酒店變哂爆房
佢會叫足60分鐘, 佢有個特點, 就係可以不停地高潮, 唔需要高潮到左就要休息下先

有時聽到出面有聲, 我就會更加落力D, 等佢再叫大聲D

引用:
原帖由 cyber-andy 於 2021-9-6 13:31 發表 查看引用來源
我睇完笑左出黎…….
連我自己都笑啦…該煨囉…🙄

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-9-6 13:22 發表 查看引用來源
有時即時唔痛但唔舒服,事後先會痛
所以一唔舒服就要講

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-9-6 13:19 發表 查看引用來源
你叫佢停呀.佢仲會撩多兩下,以為你高潮黎緊
我都有類似經歷, 不過唔係撩, 係第一次同SL 玩插後門

之前SL 話想試下插後門, 都講左一段時間冇去玩, 突然有一日我好有決心想試,

先用手指玩下先, 等佢後門適應左開大左少少, 之後落KY, 可能落左好多KY, 好順利入左
開頭叫我唔好郁住, 等佢習慣左先, 之後就叫我慢慢插
但慢慢下佢扒左係床, 我跟住成個人壓埋落去, 次後佢向前爬左兩步, 我跟前場少少, 再禁真佢膊頭插

佢越叫越大聲, 高潮左幾次後, 我就中出埋佢後門......完成左第一次後門之旅, 之後都再有玩左好幾似

後門呢件事
我仲未覺得會有興趣

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-9-6 13:19 發表 查看引用來源
你叫佢停呀.佢仲會撩多兩下,以為你高潮黎緊
點解會用個回應做引文,

係後門事件未完結........
後門中出完大家係床食支事後煙再一齊講下第一次後門的感受

我先講, 感覺同前面好不同, 好緊........................................不過嚴格上我喜歡插前面, 後面係新鮮加刺激感
之後到SL 講, 插後面都好HIGH, 高潮左幾次, 個種高潮同陰道高潮有D唔同, 後門高潮係又有D痛又好舒服, 比較野性D

不過..............SL繼續講, 開頭第一下插落去, 我開始慢慢郁時, 係痛到佢想死咁, 佢扒係度同爬了幾步, 其實佢係想走開, 點知比我壓真了, 冇得走, 不過佢話痛過了個一陣, 就開始好舒服

其實當時SL 係冇叫過痛, 當然我亦唔知佢痛 , 佢扒係床時我真係以為佢好舒服, 因為佢當時叫聲同高潮時的叫聲差不多, 如果知佢痛我一定會停止唔會繼續

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-9-6 15:01 發表 查看引用來源

點解會用個回應做引文,

係後門事件未完結........
後門中出完大家係床食支事後煙再一齊講下第一次後門的感受

我先講, 感覺同前面好不同, 好緊........................................不過嚴格上我喜歡插前面 ...
其實佢痛到想走,之後有冇再玩?試過一次應該冇咁痛

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-9-6 15:18 發表 查看引用來源

其實佢痛到想走,之後有冇再玩?試過一次應該冇咁痛
之後仲有玩過十幾次 , 唔係成日玩 ,之後已經唔會再有第一次個種痛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆