上一頁下一頁
發新話題

【0+0+0 = 3 】 (24) 月亮代表我的心 ~ 完 ~

收藏  |  訂閱
214  49.8k

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2018-6-12 10:38 AM 發表 查看引用來源
已坐定定等睇結局篇
文迪哥原來一直喺度埋伏我。。
慢慢欣賞啦, 結局精彩㗎, 有冇聽埋我點啲歌呀? :smile_o13:

呢一個版本都好正, 我好鍾意, 不過故事裏頭嗰首有文字, 較為啱故事內容, 唯有揀咗嗰一首做插曲, 喺呢度送畀你啦, 知你都會鍾意kenny g

引用:
原帖由 米高達 於 2018-6-12 19:40 發表 查看引用來源
(24) 月亮代表我的心 ~ 完 ~

我們最終沒有去到『九龍塘』,因為我跟傑仔,都沒有「爆房」經驗,而當傑仔聽到我跟司機的對話,當然已明白我意思。我們便回到傑仔的家。

步入大厦時,我竟有一股像中學時期,跟男同學上屋企的感覺,當然是我的初戀情人,那時我只是中三,他說他的家人去了旅行,可以到他的家温習功課。

而傑仔的家,當然也沒有其他人。

長話短說。。我們。。做愛了。
...
多謝米兄雖然少了點甜但是寫得很精彩呢

兩天連續睇了兩個結局篇先有睇到人眼濕濕黑色蒲公英 的下世都要做夫妻

再有米兄月亮代表我的心的3P幸福結局篇

我知寫作是很辛苦的謝謝各位 的付出

咸故區兩大傑作相繼完結.:smile_o03:

引用:
原帖由 菠羅拔唐尼姑 於 2018-6-12 23:13 發表 查看引用來源
係唔係有啲不捨得這兩個故事呢

我也有追看菠蘿兄的三人世界

努力

谢謝!

米兄好野👍👍完全结果扣人心絃,對有經歷嘅人尼講呢段好似瀝瀝在目嘅人生經驗,佩服👍👍👍👍

虎狼年華嘅冰女周旋係兩個唔多掂嘅男人中間,真係會空虛 、寂寞同凍喎,將來會唔會遇到個猛丁哥,嘆過之後覺得自己柒咗好多年呢:smile_45:

引用:
原帖由 wong612426 於 2018-6-12 11:11 PM 發表 查看引用來源

多謝米兄雖然少了點甜但是寫得很精彩呢

兩天連續睇了兩個結局篇先有睇到人眼濕濕黑色蒲公英 的下世都要做夫妻

再有米兄月亮代表我的心的3P幸福結局篇

我知寫作是很辛苦的謝謝各位 的付出 ...
wong兄 太客氣啦, 多得有你呢啲咁熱烈嘅讀者, 我哋先至寫得起勁
月亮代表我的心的3P幸福結局 :smile_47:

引用:
原帖由 菠羅拔唐尼姑 於 2018-6-12 11:13 PM 發表 查看引用來源
係囉,又會咁啱跣嘅:smile_o03:
唔緊要, 菠羅師兄編大作就如日方中, 讀者大把嘢睇

引用:
原帖由 loyanpai303 於 2018-6-13 07:28 AM 發表 查看引用來源
唔同嘅人,有唔同嘅人生經歷。
人地眼中自己嘅幸福,未必系自己人生嘅全部幸福。
反之,自己人生嘅缺陷就只有自己知道。

米兄,加油喔!
lo gor 嘅悟性格言, 真係叫我重覆睇過好幾次又好幾次, 多謝支持, 再見嘞, 撈哥

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆