上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 遊戲女神 第二部(完) 計策目的 第二節(1 & 2 & 3)更新 09 April 2018

收藏  |  訂閱
126  18.3k

引用:
原帖由 taikongbaby 於 2018-4-13 06:47 PM 發表 查看引用來源

唔....睇埋呢章,我己經肯定胖虎真係一個偽毒男!!

講真,我越睇似覺得佢似裡面位渣誠哥....
只不過佢始終都比較善良....但係既然本文係一篇後宮型小說,
佢又點可能做到薇薇所講既"唔追其他女仔"??

最後,想 ...
其實我冇睇過SCHOOLDAY,請問Tai兄响邊度有得睇?
人妻唔知會唔會再出,另以胖虎嘅性格,當然有機會就繼續咸濕,不過第三部我仲未諗到點寫:smile_o05:

引用:
原帖由 肯尼先生 於 2018-4-13 10:58 PM 發表 查看引用來源
其實我冇睇過<SCHOOLDAY>,請問Tai兄响邊度有得睇?
人妻唔知會唔會再出,另以胖虎嘅性格,當然有機會就繼續咸濕,不過第三部我仲未諗到點寫:smile_o05:
其實,以小弟看肯尼兄既筆觸,感情咁敏感,咁真致而細膩,
我覺得肯尼兄年紀最多係30碎左右....
但你真係唔知,呢個稱霸日本動漫界既"首席人渣"渣誠哥??

不過說來疚愧,因為小弟都未正式睇過,主要都係睇D解說片,
唔想POST太多<SCHOOLDAY>既野係度,
我PM比你丫

但係小弟知道渣誠哥,都係要多謝馬國明:
https://www.youtube.com/watch?v=APjR4WWq6lA
以下係<SCHOOLDAY>結局MV:
https://www.youtube.com/watch?v=SpGAwg5tLZ8

講真,肯尼兄筆下既人物,直迫到如此經典既作品,真係好難得
所以呢....胖虎小心薇薇化身西園寺呀!!
:smile_35: :smile_35:

恭喜肯尼作品點擊又破萬 !!! :smile_47:

引用:
原帖由 taikongbaby 於 2018-4-14 08:33 AM 發表 查看引用來源

其實,以小弟看肯尼兄既筆觸,感情咁敏感,咁真致而細膩,
我覺得肯尼兄年紀最多係30碎左右....
但你真係唔知,呢個稱霸日本動漫界既"首席人渣"渣誠哥??

不過說來疚愧,因為小弟都未正式睇過,主要都係睇D解說片,
唔 ...
已收到,謝謝Tai兄,不過未睇,我以為係網上小說,原來係動畫,我真係孤陋寡聞:smile_30:

引用:
原帖由 肯尼先生 於 2018-4-14 10:13 PM 發表 查看引用來源

已收到,謝謝Tai兄,不過未睇,我以為係網上小說,原來係動畫,我真係孤陋寡聞:smile_30:
E+我剩返#106就追晒,但因為咁反而唔想咁快追....
因為睇完之後,又唔知要餓幾耐

(SORRY,小弟係百份百咸濕仔一名,肯尼兄另外兩篇
因為唔係甜文,所以我應該未必會追....)
:smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 肯尼先生 於 2018-4-9 07:46 PM 發表 查看引用來源
遊戲女神       第二部
計策目的       第二節(3)

這時候,我目見薇薇的臉孔全是紅通通,加上那慌失失的眼神,啊啊......本來被窒停而變軟的小弟弟,竟又再膨脹勃直......

而更興奮的,是我念及 ...
寫得唔錯,keep住,唔好停。

Update未?師兄等你中

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆