上一頁下一頁
發新話題

茶記C9對我發姣,諗緊點去馬。(整左JPG。)

收藏  |  訂閱
2.0k  444.4k

回覆 963# Sennn 的帖子

所以要慢慢逐步,暫時佢應該都接受到!之後有冇傾返喺野外幫你含剌唔剌激,睇下佢有乜回應再諗下之後可以點玩!

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-9 11:37 發表 查看引用來源

我得既,我會同老婆講fd約露營,叫埋老婆一齊,我100%肯定佢會唔去,叫我自己去。

至於c9,佢話左無問題,我就無追問。
Book 酒店過夜囉,成晚溜溜長 好多野玩。。。
仲可以比c9試下你morning Q 的威力

回覆 967# Sennn 的帖子

咁唔露營都可以喺酒店過夜,到時可以慢慢玩!

回覆 972# 3P2Q 的帖子

講得啱,仲可以試下喺落地玻璃前對住出面後入!

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-9 11:40 發表 查看引用來源

你上DAYUSE睇下,我都係岩岩學。
Good wor~ 咁咪大把去開時鐘既人都會考慮轉租日間酒店?

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-9 11:20 發表 查看引用來源

今個星期要戒早餐慳下,lunch仲要唔叫凍飲慳2蚊... 那有錢....
要玩得咁辛苦, 又何必呢

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-11-9 11:42 發表 查看引用來源
所以要慢慢逐步,暫時佢應該都接受到!之後有冇傾返喺野外幫你含剌唔剌激,睇下佢有乜回應再諗下之後可以點玩!
我覺c9 似熟手技工,
如果係新手,要行出第一步個心理關口好大爭鬥, 就算真係好餓, 都未必第2次見就以可食用

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-11-9 11:43 發表 查看引用來源

Book 酒店過夜囉,成晚溜溜長 好多野玩。。。
仲可以比c9試下你morning Q 的威力
但係我地真係想露營多喎。

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-11-9 11:54 發表 查看引用來源

要玩得咁辛苦, 又何必呢
一睇就知樓主講笑,無銀真係無資格偷食。

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-11-9 11:46 發表 查看引用來源
講得啱,仲可以試下喺落地玻璃前對住出面後入!
以前試過... 我中意喺床多D...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆