上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  906.0k

引用:
原帖由 柒七仔 於 12/8/2021 08:07 發表 查看引用來源
師兄,張兩人床褥可以訓到5個人咩,哈哈🤣
坐爆床囉就係😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-12 08:24 發表 查看引用來源

玉人赤條條,阿星心肝卜卜跳😬
小星星彈彈跳

引用:
原帖由 anthonychan 於 12/8/2021 08:26 發表 查看引用來源
小星星彈彈跳
諗住唔講到咁白,睇下大家知唔知添😬

早晨 星爺,寫好了  來鳥 ...... 金翅又蠢蠢欲動鳥!!     

龍床單薄終半塌
凹突合作再布陣
四妖體態各特色
白滑光澤映眼前
星星躍動欲再戰

引用:
原帖由 boar36 於 12/8/2021 10:09 發表 查看引用來源
早晨 星爺,寫好了  來鳥 ...... 金翅又蠢蠢欲動鳥!!     

龍床單薄終半塌
凹突合作再布陣
四妖體態各特色
白滑光澤映眼前
星星躍動欲再戰 ...
又白又滑,阿星金翅蠢蠢欲動鳥😬

四隻妖精八個暈 ,  扑哂實在無頭痕  

引用:
原帖由 boar36 於 12/8/2021 10:29 發表 查看引用來源
四隻妖精八個暈 ,  扑哂實在無頭痕  
八個暈,令人好鬼痕😬

鬼鬼馬馬嘅中午,第81話~

Abby LXXXI

小星星呢啲咁鬼馬嘅行為,好難唔令人發現,第一個發現嘅,係同阿星一樣咁鬼馬,比阿星更加多紋身嘅Gina。Gina喺阿星面前鋪緊床單,一抬頭就俾小星星敲咗頭頂一下。點解會敲到佢呢?大家諗下,有四個美麗動人嘅女人,四個都冇著衫,喺你面前幫你鋪床,可以搖晃嘅嘢唔會唔搖晃,圓潤嘅曲線表露無遺,四個咁樣嘅身體喺你面前,如果你係阿星,你會唔會行前啲睇清楚啲?

阿星只係稍為行前咗少少咁多多啫,小星星咪趁Gina鋪緊床單嘅時候企咗喺佢前面,等佢抬起頭嘅時候敲下佢個額頭仔囉。Gina俾小星星敲到額頭同隻左眼,嚇親之餘係咁眨眼,一路眨,一路用手捉住小星星,將佢放入口度親吻。Gina少尉係一個久經戰陣嘅戰士,同阿星相識之前應該都已經係身經百戰,編入阿星嘅小隊之後更加係如虎添翼。Gina嘅傭兵戰技,擅長暗殺,以身體上面嘅紋身作為保護色隱藏自己,然後喺潛入敵軍巢穴之後對敵人施以瞬雷不及掩耳嘅突襲,無聲無息已經入咗,令到對手喺冇防備底下喪失戰鬥力。

第二個發現小星星敵踪嘅,係Miss Tang上士,Miss Tang上士經常負責偵察,擅打遊擊戰,對於地形嘅熟悉無人能及。Miss Tang上士嘅眼界非常之準確,有神射手嘅稱號,雙眼目光非常銳利,能夠準確無誤咁令到敵人吐盡投降。

喺Miss Tang上士嘅背後偷襲嘅同時,近距離戰嘅格鬥技能手Cassy中尉已經喺Miss Tang上士嘅掩護下雙手握住重型武器殺到。Cassy中尉嘅得意絕技係封鎖敵人嘅咀巴,再以一雙重型武器直搗敵人嘅心臟地帶,一路步步壓迫,令到敵人唞唔到氣,而且一雙手非常之穩定,能夠快速解除任何防禦設施,例如底衫褲之類嘅護甲。

今次嘅作戰指揮官,特別醫療官,Elly上尉,有殺人醫療官嘅稱號嘅佢,擅長醫唔死人,戰鬥技法以純粹嘅療癒系技巧為主,令人心矌神怡;但係暗藏殺機,分分鐘喺爽快淋漓嘅時候,已經登入極樂之門,完全唔受控制,爽得快,死得仲快。

呢次軍事演習,係針對特別行動小組嘅合作程度,各自擅長嘅戰技點樣配合陣勢喺戰場上壓制敵人,阿星教官作為特別行動小組嘅教官,同小星星副官,兩個將會扮演敵人嘅小隊,喺地形崎嶇佈滿床褥同梳化嘅大廳度行進,而特别行動小隊就要負責突襲同壓制,喺最強火力之下快速壓制敵軍,令佢哋投降。

正所謂:

四妖大廳來布陣
搖曳曲線現無遺
戰事變成軍演習
英雄化身指揮官
各有官階來演繹
且看美伴的功力

金翅好玩鳥~~
(待續)😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-12 12:09 發表 查看引用來源
鬼鬼馬馬嘅中午,第81話~

Abby LXXXI

小星星呢啲咁鬼馬嘅行為,好難唔令人發現,第一個發現嘅,係同阿星一樣咁鬼馬,比阿星更加多紋身嘅Gina。Gina喺阿星面前鋪緊床單,一抬頭就俾小星星敲咗頭頂一下。點解會敲到佢呢?大家諗下,有 ...
師兄😌😏再閃下D…"毛中生誘"🤗🤗睇吓!

引用:
原帖由 月影偷情 於 12/8/2021 12:38 發表 查看引用來源

師兄😌😏再閃下D…"毛中生誘"🤗🤗睇吓!
毛中生誘係咪呢啲?😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆