上一頁下一頁
發新話題

茶記C9對我發姣,諗緊點去馬。(整左JPG。)

收藏  |  訂閱
2.0k  444.4k

其實我又覺得平貴唔係問題,最緊要乾淨企理,氣氛係自己營造架者
引用:
原帖由 失常少女 於 2021-11-9 10:25 發表 查看引用來源
今次高檔....下次住啲cheap 嘅

回覆 950# licklickson 的帖子

茶記常餐.................時常食

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-9 10:01 發表 查看引用來源

11am-7pm, 差唔多一千,不過我叫左支紅酒。
支持師兄咁做,講真,對佢好,其實等如對自己好遮。
錢使得起其實都係數字,唔係咩問題,最緊要難得見大家一齊係開心。

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-9 10:01 發表 查看引用來源

11am-7pm, 差唔多一千,不過我叫左支紅酒。
酒店開酒,ching 都將幾有米

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-11-9 10:25 發表 查看引用來源
今次高檔....下次住啲cheap 嘅
未有任何劃計... 不過真係睇心情,即係當時咁既情況﹐都揀唔落手搵間賓館咁啦.....

回覆 952# 小王子 的帖子

Ching 有道理!😬

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-9 10:02 發表 查看引用來源

係就好~ 我覺得佢係配合我者,未見淫底。
咁已經俾你開發咗佢野外含j.,c兄你又咁落本玩浪漫,肯定會俾你越玩越淫,有排玩

引用:
原帖由 小王子 於 2021-11-9 10:58 發表 查看引用來源
又aqua, 又Cordis....抵ching食到常餐
師兄識貨~

aqua飲杯野係唔貴既,咁既景,我覺得抵喎~

aqua間餐廳食就唔建議,因為好嘈。

回覆 955# Sennn 的帖子

啱吖,同埋有得咁長時間,梗係搵間正啲架啦!

回覆 957# 大食之熟女 的帖子

下次可能野外露出或者打野戰!😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆