上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  905.8k

第71話~

Abby LXXI

Elly可能因為阿星隔住紅繩親吻小口嘅動作太大而令到佢太過刺激,最後佢因為阿星條脷嘅關係坐咗起身,坐住阿星塊面,令到阿星只能夠近距離望住Elly嘅白滑股。Elly稍稍起身,擰轉身正面坐住阿星個面,然後叫阿星俾雙手過佢,阿星遞高雙手摸落去佢足料夠份量嘅34D上面,想用手指上下輕彈兩粒暗紅色嘅突出,Elly即刻用雙手捉住阿星嘅雙手按實喺一對34D之上唔俾阿星郁。咁你想阿星做咩呢?

Elly雙手將阿星嘅雙手帶到去床頭嘅黑色鐵床頭框度,將佢手上面嘅紅繩開始綁起阿星嘅雙手,阿星趁佢咁專心用紅繩綁住阿星嘅雙手嘅時候,阿星梗係起勢用條脷攻擊佢嘅濕滑小口啦。阿星最中意趁人地好專心做一件事嘅時候令人地分心,尤其是依家呢種情況,Elly越專心綁紅繩,阿星用脷越深入攻擊。Elly一路輕哼,一路扭動腰部,令到佢嘅白滑股不停隔住紅繩喺阿星塊面上面磨,磨到阿星塊面由咀到鼻都濕哂,個鼻仲好似索咗一下啲黏黏稠稠嘅液體入去添。

咁艱難嘅境況,Elly扭住腰都努力完成咗呢個咁重要嘅任務,將阿星嘅雙手綁咗喺床頭框度,阿星雙手失去自由,唯有繼續努力用呢條冇乜特色但非常之好色嘅脷嚟招呼Elly嘅小口。招呼到咁上下,小星星都已經非常之心急,而Elly亦都再次抬起佢嘅白滑股離開阿星個咀,移向招呼小星星,呵番孤獨一個嘅小星星喇。Elly嘅構造係非常之獨特嘅肉壁前傾型,裡面密密麻麻佈滿肉皺,管道非常之狹窄,包實之餘實在會隨時令人一瀉千里。雖然Elly每次都話爽,但係阿星懷疑其實有冇真係令到佢爽,不過唔緊要啦,Elly話佢爽,阿星就信,而且Elly唔呃人嘅,係爽先會話爽嘅,係咪?

正所謂:

英雄雙手忙不停
兩口纏綿難分離
瓊漿玉液撲鼻來
尤物領君闖棧道
戰神猛將亦奔流

金翅過癮鳥
(待續)😬

回覆 9581# star_platina 的帖子

師兄,睇嚟果晚你倆個都幾盡興咁喎🤣

引用:
原帖由 柒七仔 於 9/8/2021 08:07 發表 查看引用來源
師兄,睇嚟果晚你倆個都幾盡興咁喎🤣
早呀7師兄,興一定要盡嘅,要令人滿意㗎嘛😬

星期一濕濕地,整個濕濕地嘅女仔睇下先~濕完😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-9 09:29 發表 查看引用來源
星期一濕濕地,整個濕濕地嘅女仔睇下先~
邊個黎架 正啊

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-9 06:56 發表 查看引用來源

師兄好眼,執番好Gina第10話#6325啦,應該順序番😬
哈哈邊有 睇睇下唔對路嘛

引用:
原帖由 henryhk 於 9/8/2021 09:57 發表 查看引用來源
邊個黎架 正啊
揾到靚女梗係分享下啦,魚生國人,最普遍嘅職業入面嘅新人😬

引用:
原帖由 henryhk 於 9/8/2021 09:58 發表 查看引用來源
哈哈邊有 睇睇下唔對路嘛
真係非常之奇怪,唔知點解會去咗第13話,重覆咗兩次,好彩師兄好眼睇到,唔係之後嘅師兄就睇到一舊雲😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-9 09:29 發表 查看引用來源
星期一濕濕地,整個濕濕地嘅女仔睇下先~
墮…Lin🤭😅👏👏

引用:
原帖由 月影偷情 於 9/8/2021 10:39 發表 查看引用來源

墮…Lin🤭😅👏👏
咁年輕應該未墮嘅,家下係Linda,四十歲過後先改名做Doreen嘅😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆