上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  905.5k

回覆 9035# star_platina 的帖子

兩隻妖精何其殘忍啊🤣🤣

引用:
原帖由 月影偷情 於 29/7/2021 12:41 發表 查看引用來源

果張#55👏👍🏻勁喎!😉搞出"氣牆"來!🤭如果係正面仲好睇D😅😅
正面就要咁囉喎😬

引用:
原帖由 boar36 於 29/7/2021 12:40 發表 查看引用來源
星爺,又攪惦鳥,仲未有得玩,真喺橙橙 !!    

雙妖舞弄象拔蚌
前進後退水頭足
奏出悅耳交響樂
情慾沸騰想破窗
唯獨欠缺唐三藏
唯獨欠缺唐三藏,阿星冇唐三藏咁靚仔😬

引用:
原帖由 艾拉傑 於 29/7/2021 12:53 發表 查看引用來源
睇到食唔到
餓親個細佬

完全正確呀師兄😬

引用:
原帖由 柒七仔 於 29/7/2021 13:03 發表 查看引用來源
兩隻妖精何其殘忍啊🤣🤣
簡直慘無人道,慘不忍睹啦😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-29 13:19 發表 查看引用來源

正面就要咁囉喎😬
Well....  👍🏻👏👏So~Big🤤🤣🤣…咁下面呢?🥳

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-29 08:28 發表 查看引用來源

蜘蛛精最叻磨人😬
有冇試過Foot job 吖?
https://taohua.one/vod/play/id/1781/sid/1/nid/1/?key=full

腳趾了得😏

引用:
原帖由 月影偷情 於 29/7/2021 13:48 發表 查看引用來源

Well....  👍🏻👏👏So~Big🤤🤣🤣…咁下面呢?🥳
下面?😬

引用:
原帖由 月影偷情 於 29/7/2021 13:54 發表 查看引用來源

有冇試過Foot job 吖?
https://taohua.one/vod/play/id/1781/sid/1/nid/1/?key=full

腳趾了得😏
真係未試過俾人用腳趾,太多人所以冇機會試😬

又係收工時間,第50話~

Abby L

兩隻妖精剝哂衫褲,打出咗美妙嘅胴體喺梳化上面享受,阿星同小星星就剝哂衫褲,打出哂企喺露台度吹住隔離單位部分體式冷氣機吹出嚟嘅熱風,吹到一身汗。你話邊有人好似阿星咁,有兩個女伴都仍然要紮炮有得睇冇得摸咁折墮嘅呢?

整件事件嘅結局,當然係阿星親眼睇住鋼環白骨精同紋身蜘蛛精雙雙步向頂峯,表露出快樂嘅吼叫,顫抖嘅身體,佈滿蜘蛛絲汁液同白骨汁嘅雙頭蛇首先被蜘蛛精嘅蜘蛛絲小口唧咗出嚟,冇咗一邊依靠嘅雙頭蛇,只有跌落地,重量連帶將入咗白骨精濃密骨汁小口嘅一頭都被扯咗出嚟,兩個小口,一個光滑黐咗隻蝴蝶,一個濃密一塌糊塗,都打開咗佢哋原本緊緊合埋兩片唇,就好似同小星星講:「好舒服,你都快啲過嚟舒服啦。」

阿星就算啦,一個中年叔叔啫;之但係小星星嘅悲憤,邊個會明?睇住兩隻妖精由得雙頭惡蛇跌倒在地唔理,再次四條腿交纒埋一齊,兩個頭一路喺度郁郁貢,阿星知道佢哋再一次用咀嚟交換白骨體液同蜘蛛體液,呢兩隻蜘蛛精同白骨精簡直係完美嘅配搭,無論係雙打,夾攻定係群抽,雙精都非常之有默契,就好似大家都知道大家想點,完全明白對方嘅下一個動作而作出配合,就好似上次阿星同白骨精攬埋一舊深入緊,蜘蛛精就會用佢光滑無比嘅噴蜘蛛絲小口嚟磨阿星背脊,又或者請阿星食蜘蛛絲;到阿星對付蜘蛛精嘅時候,白骨精又會坐上蜘蛛精個面上面,然後同阿星唇槍舌劍一番。兩隻妖精真係配合得天衣無縫,令人嘆為觀止。

講咗咁耐,大家知道個結局係點嘅呢?結局就係,紋身蜘蛛精同鋼環白骨精互相擁抱親吻一輪之後,就起身拖住手行咗入房,再冇出過嚟。只留下阿星同小星星,雙雙孤單咁企咗喺玻璃趟門出面嘅露台之上吹住隔離屋部分體式冷氣嘅熱風。噢,仲有條濕哂佈滿汁液,都唔知係紋身蜘蛛精嘅白色蛛絲,定係鋼環白骨精嘅白色骨髓;呢條苦命嘅雙頭蛇,俾人糟蹋完仲要全身佈滿汁液,癱倒在地,都唔知死咗未。

正所謂:

雙妖合作皆無間
梵音妙韻響遐邇
洪鋒過後纏綿去
戰場氣氛歸平靜
英雄門外獨興嘆

欲知後事如何,請看下回分解
(待續)😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆