上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  905.4k

引用:
原帖由 boar36 於 29/7/2021 08:56 發表 查看引用來源
有得睇無得玩,真喺好 L 橙!  
簡直橙到冇朋友啦,睇AV都可以跳去睇啲刺激場面,實地睇,由頭睇到落尾,你話幾折磨😬

引用:
原帖由 r6654c 於 29/7/2021 09:05 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 star_platina 於 2021-7-29 07:44 發表 查看引用來源
早晨流流,天色陰陰,個人都鹹鹹濕濕。第48話~

Abby XLVIII

呢啲咁嘅情況,阿星又除哂衫,仲要小星星喺度敲門,呢兩 ...
折磨死人鳥😬

好明顯係有預謀、有計劃咁玩你啦,另你比死更難受囉,師兄😆

引用:
原帖由 柒七仔 於 29/7/2021 09:45 發表 查看引用來源
好明顯係有預謀、有計劃咁玩你啦,另你比死更難受囉,師兄😆
小星星敲門佢哋都唔理,簡單慘無人道啦😬

熱屎辣辣嘅第49話~

Abby XLIX

究竟鋼環白骨精同紋身蜘蛛精兩隻嘢搞咗啲乜,令到阿星咁肯定呢兩隻嘢係幾咁殘酷不仁呢?是咁的法官閣下,喺阿星又想,但係又唔想打擾兩隻妖精嘅興致嘅時候,鋼環白骨精由坐喺紋身蜘蛛精嘅面上起咗身,由得濃密嘅濕潤滴咗一滴出嚟,阿星透過夜晚月光照射入嚟而勉強睇到。而紋身蜘蛛精亦都吊住條好長嘅兩頭嘢,一頭已經進入咗可以抽出蜘蛛絲嘅小口,而另一頭,就由紋身蜘蛛精用手揸住。

紋身蜘蛛精重新坐番低落梳化度,由得抽出蜘蛛絲嘅小口塞住兩頭蛇透過玻璃對住阿星同忿怒嘅小星星,然後,鋼環白骨精又再爬上紋身蜘蛛精嘅上面,將濃密嘅濕潤同樣對準阿星同忿怒嘅小星星,鋼環白骨精用手輕輕將兩頭蛇嘅另一個頭提起,喺濃密嘅濕潤前輕輕磨擦,最後濃密嘅濕潤更將兩頭蛇嘅另一個頭吞沒。呢個舉動令到阿星非常之興奮,而小星星就極度忿怒,直頭有敲爆玻璃撞入去嘅衝動。

你話呢兩隻身材健美,樣貌甜美嘅蜘蛛精白骨精,係咪真係令人忿怒到不得鳥呢?

喺阿星同小星星兩個喺度長嗟短嘆嘅時候,紋身蜘蛛精同鋼環白骨精開始佢哋嘅雙頭大蛇之舞。鋼環白骨精揸住雙頭大蛇,不停活動,而緊接住雙頭大蛇嘅白骨精濃密,已經有好多白骨精嘅精華佈滿雙頭大蛇嘅頸部,相信瞓喺下面嘅紋身蜘蛛精抽出蜘蛛絲嘅小口,亦有令到大蛇嘅另一個蛇頭嘅頸部佈滿白色蜘蛛絲液體。兩隻妖精受到雙頭大蛇嘅折磨,已經開始冇力,阿星聽到凄厲嘅叫床…………叫喊聲,眼見愉悅嘅動作舞動,就係差在冇份參與,令到整場雙頭蛇之舞少咗阿星呢個唐三星嘅幫助,超渡唔到鋼環白骨精同紋身蜘蛛精。唉。

正所謂:

雙妖舞弄象拔蚌
前進後退水頭足
奏出悅耳交響樂
情慾沸騰想破窗
唯獨欠缺唐三藏

欲知後事如何,請看下回分解
(待續)😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-29 12:13 發表 查看引用來源
熱屎辣辣嘅第49話~

Abby XLIX

究竟鋼環白骨精同紋身蜘蛛精兩隻嘢搞咗啲乜,令到阿星咁肯定呢兩隻嘢係幾咁殘酷不仁呢?是咁的法官閣下,喺阿星又想,但係又唔想打擾兩隻妖精嘅興致嘅時候,鋼環白骨精由坐喺紋身蜘蛛精嘅面上起 ...
咁😏你快D出D精…彩野睇下啦!🤭😛

引用:
原帖由 月影偷情 於 29/7/2021 12:25 發表 查看引用來源

咁😏你快D出D精…彩野睇下啦!🤭😛
出啲精…………彩嘢,係咪呢啲?😬

星爺,又攪惦鳥,仲未有得玩,真喺橙橙 !!    

雙妖舞弄象拔蚌
前進後退水頭足
奏出悅耳交響樂
情慾沸騰想破窗
唯獨欠缺唐三藏

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-29 12:37 發表 查看引用來源

出啲精…………彩嘢,係咪呢啲?😬
果張#55👏👍🏻勁喎!😉搞出"氣牆"來!🤭如果係正面仲好睇D😅😅

睇到食唔到
餓親個細佬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆