上一頁下一頁
發新話題

茶記C9對我發姣,諗緊點去馬。(整左JPG。)

收藏  |  訂閱
2.0k  443.6k

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-10-29 17:26 發表 查看引用來源
頭先都係正常lunch啦,無乜特別,都係口花花咁對答下,不過又聽到佢講話件lady M有d乾,好似佢咁,因為我d C9們同事都在場,唔收歛下。不過頭先wechat佢,話唔好意思,件cake咁,不過現場食會好d,咁佢係休星期日(工廠區麻),而架約左星期 ...
嘩,樓主拎到佢wechat, 仲要條女主動問你拎,食到佢既成功率非常之大

成功了一大半,小心試探,別太猴擒

留名,支持下,等更新.....

樓主更新下啲對話內容黎睇下😝😝

C9對答如流
仲要幫你整硬
仲口花花過師兄你
引用:
原帖由 Sennn 於 2021-10-28 15:45 發表 查看引用來源
更新下各位
今日公司班c9去飲茶,咁我就自己去食茶記。可能精蟲上腦,開始對c9樓面講野口花花,不過佢對我口花程度仲勁,當中我覺得有暗示既部分對話內容:
我:食乜好,唔食快餐,有乜好介紹?
C9: 快餐啦,我叫到都唔食?
我: 好啦,C餐
C9: ...

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-10-29 17:40 發表 查看引用來源
駛唔駛約埋你???一齊上?😂😂😂粗J 唔掂
你想打孖一齊來

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-10-29 17:26 發表 查看引用來源
頭先都係正常lunch啦,無乜特別,都係口花花咁對答下,不過又聽到佢講話件lady M有d乾,好似佢咁,因為我d C9們同事都在場,唔收歛下。不過頭先wechat佢,話唔好意思,件cake咁,不過現場食會好d,咁佢係休星期日(工廠區麻),而架約左星期 ...
哈哈,師兄食飽D,唔係餵唔飽C9下面個口,佢應該好餓,起碼要你兩Q啦。

師奶多野講又自動搭咀...一般都食得....我好熟啲師奶性格😂😂😂😂

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-10-30 12:33 PM 發表 查看引用來源
師奶多野講又自動搭咀...一般都食得....我好熟啲師奶性格😂😂😂😂
系咩,但冇c9食我既!😪

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-10-29 09:48 PM 發表 查看引用來源

係咪“認真好人”呀?😬
我估系:好想㗳人!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆