上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  905.2k

引用:
原帖由 月影偷情 於 20/7/2021 09:59 發表 查看引用來源

😒落雨冇心機😔。
師兄,你果邊有冇得落 "乳" 吓?
想落雨,好易啫😬

落大乳呀,快啲收埋啲衫呀~

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-20 10:12 發表 查看引用來源
嘩 ...  有嘢睇

引用:
原帖由 boar36 於 20/7/2021 10:16 發表 查看引用來源

嘩 ...  有嘢睇
小鄧紫棋蕾拉,年輕媽媽,大食姑娘,火辣身材😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-20 10:12 發表 查看引用來源
咁就,收埋佢哋D衫呢😬😁😁

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-20 10:27 發表 查看引用來源

小鄧紫棋蕾拉,年輕媽媽,大食姑娘,火辣身材😬
咦,真喺有幾分似喎

引用:
原帖由 月影偷情 於 20/7/2021 10:28 發表 查看引用來源

咁就,收埋佢哋D衫呢😬😁😁
收緊收緊😬

引用:
原帖由 boar36 於 20/7/2021 10:29 發表 查看引用來源

咦,真喺有幾分似喎
所以先咁多人J😬

濕濕嘅第27話~

Abby XXVII

阿星當然好努力,以後請叫阿星做努力到無人可比星。Miss Tang背住阿星雙手捱住個露台欄杆,阿星輕輕咁將佢嘅牛仔裙裙尾拉高,就已經露出咗佢經常運動,細小而形狀良好嘅運動股,Miss Tang一路擰轉頭望住阿星喺度搓弄佢嘅運動股,一路扭動運動股埋嚟磨擦仲匿喺西褲入面,但係已經忿怒到不得鳥嘅小星星。阿星雙手咁忙碌嘅時候,又點得閒去放小星星出嚟呢?

Miss Tang見阿星都已經好鬼忙,就好唔話得咁伸手去拉開阿星嘅褲鍊,幫手將焗咗好耐,因為唞唔到氣而忿怒到極點嘅小星星放咗出嚟,仲要不停咁“chok”佢個頭,慌死佢唔夠嬲,表現得唔夠好咁。小星星俾阿Miss Tang搞到挻起頭,仲流咗少少口水,喺Miss Tang摸到小星星好似啲中古嘅角色扮演遊戲入面嘅狂戰士咁,一路流口水,就用手指將狂戰士嘅口水抹返落佢個咀度,搞到狂戰士成面成咀都係口水,仲要用佢尖尖嘅手指順住啲口水四圍磨,令到狂戰士興奮到不得了。

喺狂戰士滿咀滿面都係俾呢個美麗嘅女巫嘅手指將自己嘅口水搽到一咀一面都係嘅時候,美麗嘅女巫擰轉身,對住狂戰士用佢小巧嘅小咀為狂戰士施展加強攻擊力嘅魔法。美麗嘅女巫將狂戰士一手揸住,然後用佢小巧唇薄嘅小咀一啖錫落狂戰士個頭度,仲要喺狂戰士個頭入咗去之後用佢靈活嘅脷去鑽探狂戰士流緊濃稠口水嘅咀度,一路鑽探,一路吸。嘩,小姐,你想即時將狂戰士解甲咩?咁用力。

正所謂:

英雄努力於掌股
美伴化身俏女巫
解放戰士顯甘露
四方八面來呵護
強勁魔法探油田

欲知後事如何,請看下回分解
(待續)😬

星爺出嘢,小弟寫嘢,又攪定鳥,必然硬鳥!!   

英雄努力於掌股
美伴化身俏女巫
解放戰士顯甘露
四方八面來呵護
強勁魔法探油田

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆