上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  905.2k

引用:
原帖由 boar36 於 20/7/2021 08:38 發表 查看引用來源
小弟都係好色一族,尤其是夜景色!
騎樓有嘢睇,呢啲嘢香港真係唔多會有咁嘅福利😬

回覆 8721# star_platina 的帖子

喺㗎,香港真喺唔會有嘅!

引用:
原帖由 boar36 於 20/7/2021 08:54 發表 查看引用來源
喺㗎,香港真喺唔會有嘅!
其實銅鑼灣附近啲有無敵大海景嘅酒店間唔中都會有,阿星都曾經試過同妹妹喺果度打開哂窗簾對住維港景色進行特訓😬

回覆 8723# star_platina 的帖子

有啲咁嘅樹?真喺好激喎!
但前方有嘅話 就唔會有啦!!

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-20 07:53 發表 查看引用來源
落雨濕濕三號風球,第26話~

Abby XXVI

喺小巧輕盈嘅胸圍外面其實唔多揸到Miss Tang嘅30A,所以阿星轉戰小巧輕盈嘅30A上面緊扣喺兩點淺紅色上面嘅雙環,隔住厚厚嘅胸墊,仍然能夠好輕易咁揾到兩個環嚟把玩。Miss Tang由得阿 ...
早晨,星爺,小心墮樓乳外啊😛

引用:
原帖由 r6654c 於 20/7/2021 09:28 發表 查看引用來源

早晨,星爺,小心墮樓乳外啊😛
唔緊要,Miss Tang好小心,必定冇乳外亦都冇乳墮😬

引用:
原帖由 boar36 於 20/7/2021 09:28 發表 查看引用來源
有啲咁嘅樹?真喺好激喎!
但前方有嘅話 就唔會有啦!!
有次同另一位女伴喺油麻地親熱,對面應該係住宅樓宇,阿星地都係打開窗簾,要女伴坐喺窗台度等阿星食西餅,對面嘅住客或者上班人士睇唔睇到就唔知喇😬

回覆 8727# star_platina 的帖子

咦 .....   星爺咁講,勾起回憶,小弟有個好友住喺西環,對面喺一間酒店,相隔一條馬路,有次探訪 咁啱撞見 有對外籍男女正在共赴巫山,無落窗簾,春光無限!!

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-20 09:35 發表 查看引用來源

有次同另一位女伴喺油麻地親熱,對面應該係住宅樓宇,阿星地都係打開窗簾,要女伴坐喺窗台度等阿星食西餅,對面嘅住客或者上班人士睇唔睇到就唔知喇😬 ...
😒落雨冇心機😔。
師兄,你果邊有冇得落 "乳" 吓?

引用:
原帖由 boar36 於 20/7/2021 09:58 發表 查看引用來源
咦 .....   星爺咁講,勾起回憶,小弟有個好友住喺西環,對面喺一間酒店,相隔一條馬路,有次探訪 咁啱撞見 有對外籍男女正在共赴巫山,無落窗簾,春光無限!! ...
所以話,西人果然西啲,可惜阿星只係假西,西西地😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆