上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  905.1k

又喺筋肉型,好 heavy  吓喎

引用:
原帖由 boar36 於 14/7/2021 20:55 發表 查看引用來源
呢個聯想空間 喺星爺你提供㗎喎  
都要師兄想像力強先有嘅😬

引用:
原帖由 boar36 於 14/7/2021 21:11 發表 查看引用來源
又喺筋肉型,好 heavy  吓喎
個漫畫角色阿星中意嘅,不過變咗筋肉人就……………😬

晨早流流第15話~

Abby XV

阿星嘅如意算盤又一次打錯咗。估計麻油味Abby會因為阿星嘅約會而自己撤退,點知阿麻油味Abby呢個揳而不捨嘅人,竟然只係猶豫咗兩秒咁大把,就即刻話同阿星一齊去飲嘢。喂喂,阿小姐,查實你知唔知阿星係一個鹹濕佬嚟嘅呢?阿星都巡例講俾阿麻油味Abby知阿星同兩個朋友飲嘢,而呢兩個朋友都係女仔嚟嘅。麻油味Abby只係考慮咗兩秒,就即刻話同阿星一齊去飲嘢,阿星望下佢,乜得你咁大膽,唔怕阿星賣咗你?佢笑住話:「你唔會嘅。」咁信阿星?

阿麻油味Abby雖然貴為銀行副總裁,都只係揸一架榴槤國嘅國産小房車,價錢比阿星架SUV平咗差唔多平三份之二,真係令到阿星非常之唔好意思。以佢嘅身份,揸架TT或者波子都應該遊刃有餘,最平都揸架機械國嘅賭馬5系吖,唔係,佢只係踏踏實實簡簡單單平平淡淡咁揸架榴槤國嘅國産車,呢點令到阿星非常之留意。著得咁靚,揸架咁平嘅車,只會喺榴槤之國先會發生。阿星嘅一個朋友,係榴槤國嘅大型房建集團嘅嘅第二代話事人,身份係榴槤國入面封爵嘅第二級,叫“但是你”(Tan Sri,類似香港太平紳士),阿星每次同佢約食晏,佢都係約阿星喺佢屋企附近間茶檔度踎埋一二邊同阿星食豬腸粉,榴槤國有好大部份好有錢嘅人,生活樸素到你唔信,唔係見佢食完豬腸粉之後行番入間大屋度,坐喺大廳吹風扇,你都唔知佢係個有錢人。

麻油味Abby架車仔喺停車場度出嚟,見到阿星架車,就跟住阿星行。都話啲魚生國嘅人一般都非常之好禮貌㗎啦,就算佢知道阿星嘅目的地(你唔係諗住阿星會唔講佢知去邊下話?)佢都仍然好禮貌咁跟住阿星車,有禮貌嘅人係會加分嘅,好,加分先。喺阿星揸緊車嘅時候,Miss Tang已經三催四請咗好多次,問阿星幾點到,又問阿星個女仔係咪嚟。你唔好咁啦,仲心急過阿星,一陣嚇親人地,以為阿星身邊都係怪人咁點算呢?但係去到之後先係令阿星嚇親,麻油味Abby顯露真性情嘅開始。

正所謂:

麻油實情性格爽
生活低調無架子
同鄉三催兼四請
阿星喜見妹品德
櫻花流露真個性

欲知後事如何,請看下回分解
(待續)😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-15 07:15 發表 查看引用來源
晨早流流第15話~

Abby XV

阿星嘅如意算盤又一次打錯咗。估計麻油味Abby會因為阿星嘅約會而自己撤退,點知阿麻油味Abby呢個揳而不捨嘅人,竟然只係猶豫咗兩秒咁大把,就即刻話同阿星一齊去飲嘢。喂喂,阿小姐,查實你知唔知阿 ...
miss Tang 加abby 個配搭幾有趣

morning  星爺, 嚟啦  嚟啦  

麻油實情性格爽
生活低調無架子
同鄉三催兼四請
阿星喜見妹品德
櫻花流露真個性

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-15 07:15 發表 查看引用來源
晨早流流第15話~

Abby XV

阿星嘅如意算盤又一次打錯咗。估計麻油味Abby會因為阿星嘅約會而自己撤退,點知阿麻油味Abby呢個揳而不捨嘅人,竟然只係猶豫咗兩秒咁大把,就即刻話同阿星一齊去飲嘢。喂喂,阿小姐,查實你知唔知阿 ...
早晨,星爺睇嚟今晚又要一打三鳥😜

引用:
原帖由 boar36 於 2021-7-15 07:54 發表 查看引用來源
morning  星爺, 嚟啦  嚟啦  

麻油實情性格爽
生活低調無㗎子
同鄉三催兼四請
阿星喜見妹品德
櫻花流露真個性
師兄,真要比個服字你👍

回覆 8548# r6654c 的帖子

R  師兄 過獎啦,小弟劣作都喺要有星爺嘅指引先惦  

唔通兩杯落肚同兩女爭仔?

上一頁下一頁
發新話題