上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  905.1k

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-14 11:47 發表 查看引用來源

係呀,懷孕6個月拍嘅一輯相都睇唔出係大肚,好勁😬
吓 ...  6個月?   睇唔出懷孕喎

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-14 11:47 發表 查看引用來源

係呀,懷孕6個月拍嘅一輯相都睇唔出係大肚,好勁😬
"有圖有真相,"?????

引用:
原帖由 boar36 於 14/7/2021 11:49 發表 查看引用來源

吓 ...  6個月?   睇唔出懷孕喎
肌肉嘅極致,就係冇肉😬

引用:
原帖由 r6654c 於 14/7/2021 11:57 發表 查看引用來源

"有圖有真相,"?????
果兩張相就係嚟㗎😬

睇完肌肉就要睇下肉,第13話~

Abby XIII

麻油味Abby一路望住阿星喺度唸唸有詞,終於識得俾反應,笑咗出嚟。阿星見佢終於識笑,就停止拍佢手背,揸住佢隻手,笑住同佢講:「Welcome back! 以為你走咗留低阿星喺度。」麻油味Abby隻手仔俾阿星握住,唔知係唔好意思縮定係真係唔想縮,一路都冇想抽番出嚟嘅意思,直到阿星垂低手,連帶將麻油味Abby嘅手握住一齊垂低,阿星都一路握住,冇放手。麻油味Abby望住阿星,然之後細細聲,細到如果阿星唔係有順風耳都未必聽到嘅聲量同阿星講:「你平時都係咁樣拖女仔手㗎?」唔,呢個問題問得好,查實平時唔係咁嘅,阿星話拖就拖,係從來唔會咁樣安撫住嚟拖嘅。

俾你講到咁,阿星係咪應該放開手呢?大家留意,通常女仔問你嘅時候如果冇將隻手抽番出嚟嘅話,即係話其實佢係唔抗拒你拖佢嘅手嘅,而且問你問題係想試探下你,睇下你會有咩反應。呢個時候如果你係一位想追求呢個女仔嘅男士,請你直接了當,將女方拉埋嚟,輕輕攬下佢,記住,係輕輕,你一猴禽會即死;攬一下就好放手,你想感受佢外衣裡面嘅身材,來日方長,呢一刻一急,包你依家即刻俾人推開,摑一巴,然後拜拜我只係當你係朋友,你諗多咗。

阿星其實並冇諗過追求佢,而且睇嚟佢都已經唔再驚驚,都好應該放開佢隻手。阿星輕輕放開佢隻右手,麻油味Abby見阿星鬆開手,眼神有啲失望,連表情都顯露埋出嚟。不過阿星睇到扮睇唔到,時運高,時運高。既然你冇事,大家係咪可以繼續去你想去嘅地方呢?阿星望望麻油味Abby,同佢講:「行得冇?可以繼續?」麻油味Abby望住阿星,可能真係冇諗過阿星咁冇風度,冇攬下佢冇呵番佢就叫佢行。然後佢終於開口:「估唔到你連態度都同我爸爸咁相似。」吓?唔係啩?

正所謂:

阿星奇招手牽手
果能平復伊人愁
麻油疑惑暗歡喜
期盼英雄握著走
忽地父影閃出來

欲知後事如何,請看下回分解
(待續)😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-14 10:54 發表 查看引用來源
同埋咁樣😬
真係好😳驚嚇喎!比例男女同在一體…超級剎亞人💪👍🏻👏😅

星爺,又寫好啦,睇吓啱冇?

阿星奇招手牽手
果能平復伊人愁
麻油疑惑暗歡喜
期盼英雄握著走
豈料閃現父影子

引用:
原帖由 月影偷情 於 14/7/2021 12:21 發表 查看引用來源

真係好😳驚嚇喎!比例男女同在一體…超級剎亞人💪👍🏻👏😅
以外形嚟睇又唔係好差嘅,不過大力過阿星咁囉😬

引用:
原帖由 boar36 於 14/7/2021 12:38 發表 查看引用來源
星爺,又寫好啦,睇吓啱冇?

阿星奇招手牽手
果能平復伊人愁
麻油疑惑暗歡喜
期盼英雄握著走
豈料閃現父影子
正呀師兄😬

回覆 8509# star_platina 的帖子

最後嗰句好似 唔多順咁  

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆