上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  904.6k

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-8 08:31 發表 查看引用來源

秘密😬
師兄喜歡大胸襟,比較細的只有Gina給Ms Tang,而Gina身上有公仔,唔通係...................

引用:
原帖由 ykdeng0064 於 8/7/2021 09:08 發表 查看引用來源

對啊師兄,其實應該用韋小寶來形容你嘅,不過佢冇咁激嘅場面,有啲可惜
如果張生嘅故仔都係咁香豔,就唔差在天龍八部同笑傲江湖啦😬

引用:
原帖由 r6654c 於 8/7/2021 09:10 發表 查看引用來源

星爺,今日真是未遇到閃咭😀
頭先放多次師兄都睇唔到咁橙😬

引用:
原帖由 ykdeng0064 於 8/7/2021 09:14 發表 查看引用來源

師兄喜歡大胸襟,比較細的只有Gina給Ms Tang,而Gina身上有公仔,唔通係...................
阿星唔係咁偏心,要大唔要細嘅,正所謂:大小通…………啜啦嘛😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-8 09:40 發表 查看引用來源

頭先放多次師兄都睇唔到咁橙😬
係喎.😒又睇唔到喎!😳橙!…真係🍅🍎🍊你🤭🤭🤭🤣吖!

引用:
原帖由 月影偷情 於 8/7/2021 09:43 發表 查看引用來源

係喎.😒又睇唔到喎!😳橙!
最後一次,今次都睇唔到就真係橙橙橙喇😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-8 09:45 發表 查看引用來源

最後一次,今次都睇唔到就真係橙橙橙喇😬
Get it!
Beautiful clear,,😛😛😛😛🥳🎉👍🏻👏👏

Very nice,thx.for share🥳🥳🤣

呢位莫非係催眠大師??

食晏嘅時候,梗係要睇第39話啦~

Gina XXXIX

法王袈裟變紅繩
趾公深入探美景

星將軍所見到嘅,所向披靡嘅紅繩法王身穿嘅猩紅繩索戰衣嘅重大弱點,就係紅繩法王本身所受到猩紅繩索嘅緊勒,原來繩索戰衣本身雖然能夠提升功力,令到敵人加快敗退嘅速度,但係戰衣本身亦都對穿著者做成好大嘅負擔。正所謂一體兩面,其實紅繩法王被繩索亦都勒到非常之辛苦,雙腿之間已經不堪負荷,喺星將軍同佢互相對望以凌厲而不屑嘅眼神挑戰紅繩法王嘅時候,已經令佢一滴又一滴咁滴出。

見到還見到,究竟星將軍係點樣見到呢個咁難得一見,戴住眼鏡先勉強睇到嘅景象呢?大家都記得,星將軍初戰紅拂嘅時候,運用靈西指力令到紅拂E排水如洪,佈成咗一個厲害嘅水陣,令到敵人即刻退後;再喺對陣高矮頭陀嘅時候用靈西指力令到矮頭陀L亦都被放水腳軟,將水陣推到極致。呢一刻,紅繩法王一步一步喺水上面輕輕飄過嚟,皮膚白晰,就好似一座白色雕塑綁住紅繩非常優雅地漫步,每一步踏出,喺水面上都造成漣漪,一個一個嘅圓圈,隨住每一步踏上水面而擴散。喺每一步之間嘅間隔,偶爾會見到一小個漣漪出現喺腳步踏出嘅大漣漪之間,如果唔係星將軍眼利,一眼關七,咁細滴嘅滴出,係唔容易睇到嘅。

呢一刻,星將軍束勢待發,加快大脾同腳趾公嘅速度,想盡快擺脫左右護法嘅糾纏,但係正所謂:欲速則不達;越心急,越唔能夠成事。紅繩法王已經走到星將軍面前,伸出雙手,輕飄飄咁放落星將軍嘅膊頭,星將軍根本冇時間分心去應付,唯有硬住嚟受。紅繩法王見星將軍好似唔多有反應,將攻勢升級,繞到星將軍嘅背後,用34D雙鎚攻擊星將軍背後,呢一招果然陰毒,當堂令到星將軍差啲出血…………個鼻,背部受襲而差啲流鼻血,你話呢招幾陰毒,乖嘅小朋友千祈唔好學。
(待續)😬

引用:
原帖由 農場平平豬豬 於 8/7/2021 11:19 發表 查看引用來源
呢位莫非係催眠大師??
大師不愧係大師😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆