上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  904.6k

星星舌戰雙頭陀
雙陽指嚇退群雌

引用:
原帖由 ykdeng0064 於 7/7/2021 17:37 發表 查看引用來源
星星舌戰雙頭陀
雙陽指嚇退群雌
正呀😬

回覆 7822# star_platina 的帖子

呢個係你嘅自身經歷,我只係狗尾續貂姐

引用:
原帖由 ykdeng0064 於 7/7/2021 18:19 發表 查看引用來源
呢個係你嘅自身經歷,我只係狗尾續貂姐
師兄嘅演繹意境能力非常之強,副題寫得簡直好似阿星自己寫一樣,佩服佩服😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-7 18:24 發表 查看引用來源

師兄嘅演繹意境能力非常之強,副題寫得簡直好似阿星自己寫一樣,佩服佩服😬
師兄不要捧殺我了

引用:
原帖由 ykdeng0064 於 7/7/2021 19:03 發表 查看引用來源

師兄不要捧殺我了
某捧某殺,阿星從來唔呃人喎,老實直講😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-7 17:01 發表 查看引用來源
收工啦喂,第37話~

Gina XXXVII

星星舌戰雙頭陀
雙陽指嚇退群雌

單單進攻背後雙鎚中間,並唔足以阻止到高矮頭陀對星將軍嘅全面攻勢。星將軍一定要用更加激進嘅攻勢去對付高矮頭陀,先至能夠去到大將嘅面前。不過依家呢一 ...
星爺,,睇返之前性戰紀錄,紅繩法王不會太過難打,但左右護法因日常操練充足,好有機會要小星星今晚第一次噴發星塵😀

天口熱,涼下先。第38話~

Gina XXXVIII

戰況慘烈堪比決鬥光明頂
雙拳難敵眾胸大幸保不失

星將軍眼前嘅,係左右護法同紅繩法王,三個人正在小心翼翼向星將軍慢慢接近,左右護法嘅左護法,係一個胸持雙環嘅武功高手;而右護法就係整條左臂刺上古代印記,胸前有八腳蜘蛛符號,似係法力高強嘅魔法使;至於紅繩法王,面皮白淨,身材曼妙,容顔姣好,身穿紅色繩索綁上嘅猩紅繩索戰衣,胸前一雙34D大鎚,大細比起高矮頭陀略細,但係仍然有一定斤両。左右護法拖住紅繩法王以夾擊之勢想由正面左面同右面三個方向攻擊星將軍,星將軍手心開始冒汗,小星星寶劍亦都嚴陣以待,唯恐被三人夾擊會變得措手不及。

星將軍一早已經想會一會呢個紅繩法王,眼見法王身穿嘅猩紅繩索戰衣帶住胸前嘅一雙34D大鎚搖擺不定,知道紅繩法王雖然雙鎚比紅拂同高矮頭陀所持嘅都要細,但係就功力應該都唔講得笑。星將軍一路雙眼不停咁望住雙鎚有節奏地搖晃,但係雙手同小星星劍都唔敢忽略左右護法嘅一舉一動。左護法帶住一雙吊環施展輕功涉水而過,眨下眼已經嚟到星將軍嘅面前。星將軍唔敢怠慢,即刻疾伸右手,去將左護法嘅後頸捉住,以勾手嘅放法拖佢埋嚟,一邊以舌鞭攻擊左護法嘅咀,另一方面用右手施展胸胸妙手,拉扯雙環,令到左護法難於招架;星將軍更踏前一步,將右腳穿入左護法雙腿之間,以大脾之力去高速磨擦左護法嘅跨下,令佢受到三重攻擊而冇能力再作出還擊。

喺星將軍以右邊手腳去牽制雙環左護法嘅時候,小星星劍受到猛烈襲擊,右護法藉住星將軍雙手右腳對付緊左護法嘅同時,喺佢左臂上嘅紋章上施以隱身法術,靜雞雞咁嚟到星將軍嘅面前,偷襲小星星劍,用佢施咗法術嘅蜜舌神功,一口將小星星劍吞噬,並以蟒蛇舌鞭折磨小星星劍嘅生命值。右護法嘅手段非常之胸殘,想以犧牲自己嘅咀嚟耗損小星星劍嘅生命值。哼,星將軍都叫做係一個身經百戰,百裡挑一,經驗豐富嘅戰士,雖然冇預料到右護法會使出陰毒嘅蜜舌神功,不過行使蜜舌神功都有一定嘅弱點,就係要踎低面對小星星寶劍,下身大開中門。星將軍趁右腳頂住左護法,俾左護法坐住之際,再將左腳以罰西無影腳法攝到右護法大開嘅中門,用腳趾公拉西嘅力度去打擊右護法嘅跨下濕潤嘅缺口。

正喺星將軍左右忙碌,企圖快星斬兩護法之際,紅繩法王同佢嘅猩紅繩索盔甲已經企咗喺星將軍面前,準備對星將軍施以最後一擊。
(待續)😬

早晨呀 星爺 ....  呢個閃閃 不得鳥

引用:
原帖由 boar36 於 8/7/2021 07:32 發表 查看引用來源
早晨呀 星爺 ....  呢個閃閃 不得鳥
早呀boar師兄,唔好話俾人知呀😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆