上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  904.6k

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-7 16:40 發表 查看引用來源
揾到鳥~
咁就證明到佢一個女人啦

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-7 16:40 發表 查看引用來源
揾到鳥~
嘩,佢嘅負擔都好重吓喎!!

一個字….……正!!

引用:
原帖由 柒七仔 於 7/7/2021 16:43 發表 查看引用來源
好彩今次趕到🤣乜雲都有,哈哈!
有雲就唔會暈😬

引用:
原帖由 ykdeng0064 於 7/7/2021 16:43 發表 查看引用來源

咁就證明到佢一個女人啦
如無意外應該或者可能有機會😬

又係乜都睇唔到!!!

引用:
原帖由 boar36 於 7/7/2021 16:46 發表 查看引用來源

嘩,佢嘅負擔都好重吓喎!!
應該係之奶😬

引用:
原帖由 69professor 於 7/7/2021 16:52 發表 查看引用來源
一個字….……正!!
年輕就是正😬

引用:
原帖由 fancchetti 於 7/7/2021 16:59 發表 查看引用來源
又係乜都睇唔到!!!
睇唔到咩師兄?😬

收工啦喂,第37話~

Gina XXXVII

星星舌戰雙頭陀
雙陽指嚇退群雌

單單進攻背後雙鎚中間,並唔足以阻止到高矮頭陀對星將軍嘅全面攻勢。星將軍一定要用更加激進嘅攻勢去對付高矮頭陀,先至能夠去到大將嘅面前。不過依家呢一刻講要面對大將都係言之過早,未收拾高矮兩個頭陀嘅話,根本唔可以去到大將嘅面前。既然係咁,星將軍將高頭陀一手抱起,以熊抱嘅方式將高頭陀抬高,再以單手撥開背後一雙巨鎚中間嘅弱點位置,乘機以小星星寶劍攻入,星將軍運起無上深入神功,以小星星寶劍下下深入,凌空對高頭陀施以重擊,招招殺手,下下深入,星將軍為咗令到高頭陀喺深入劍法嘅精粹底下受到重創,特登苦練大炮底座嘅肌力,務求令到小星星劍鋒利無比,一招破敵,以坐低大炮底座嘅姿勢使出深入劍法嘅變式,令到高頭陀雙手勾實星將軍嘅頸,聲都叫唔出。

另一邊廂,矮頭陀目睹高頭陀喺深入劍法底下輸招,企圖搶救,以舌鞭攻擊星將軍嘅咀部。星將軍嘅舌鞭功力未逹大師境界,喺矮頭陀攻上前嘅時候唯有硬接,苦於小星星劍已經用嚟牽制住高頭陀令佢嘅35F雙鎚同圓渾嘅背後實體股鎚都被封殺,星將軍只剩低舌鞭迎戰,唯一慶幸嘅,就係仲有左手可以輔助。星將軍即刻扭個劍缺,中指同無名指合拼,由正面以迅雷不及掩耳嘅速度由下而上插入矮頭陀兩腿之間嘅罩門。矮頭陀受唔得呢種攻勢,即時雙腳發軟,只能夠雙手亦都勾住星將軍想支撐自己。

星將軍曾經同矮頭陀有過大大小小多次交手,知道矮頭陀嘅弱點所在,同先鋒紅拂女一樣,矮頭陀亦都喺星將軍嘅靈西指力之下排水不斷,令到星將軍所佈嘅陣勢更加水量充足,嚇到另外三個敵人再退後兩步。高頭陀亦都不敵小星星劍配合深入劍法所使出嘅以大炮底座為根基嘅變式深入劍法,面紅耳赤不停以舌鞭撩撥星將軍嘅右耳,而星將軍嘅舌鞭因為已經同矮頭陀交纏,已經冇辦法再應付高頭陀嘅舌鞭,唯有硬受。喺以一敵二嘅惡劣環境底下,小星星劍力保不失,將矮頭陀放水放到腳軟倒地唞氣,而高頭陀亦都喺變式深入劍法底下輸咗一招,星將軍將高頭陀迫到接近窒息面紅頸紅心口紅嘅境界,勾住星將軍嘅雙手鬆脫,星將軍輕輕將高頭陀放喺水陣之上,用舌鞭將高頭陀同矮頭陀再一次鞭策,令佢地兩個坐喺水陣上面攬住紅拂一齊回氣。星將軍帶住小星星劍朝向紅繩法王同左右護法走去,左右護法拖住紅繩法王,三個人以聯防陣勢迎向星將軍移動。
(待續)😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆