上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  904.5k

回覆 7700# star_platina 的帖子

無再搵返佢咩?
點解唔搵佢呀!

引用:
原帖由 柒七仔 於 7/7/2021 00:04 發表 查看引用來源
無再搵返佢咩?
點解唔搵佢呀!
師兄到時睇番外篇嘅故事就明😬

仲係有一號風球,仲係咁熱,熱得嚟濕,最好追啲又鹹又濕嘅故事。第35話~

Gina XXXV

星星化作虯髯客力戰紅拂女
以一敵六之態各女作星鳥散

戰略嘅第一步,首先將敵軍陣營入面嘅先鋒拖落馬,先鋒一落馬,大軍必定會因為先鋒戰失利而士氣大挫,呢一戰宜速戰速決,許勝不許敗。先鋒就係喺背後偷襲,持有全軍最重型武器嘅水庫一號。偷襲者啱啱已經換上鮮紅色戰衣,以紅拂女(大家如果唔知邊個係紅拂,請睇唐代豪俠小說:虯髯客傳。紅拂同虯髯嘅對話就係用上語言技法嘅極致,點樣派好人咭,虯髯客收咗好人咭都冇辦法發爛渣,紅拂係娘娘嘅典範。)嘅姿態,無聲無息想以佢拿手嘅40J重型武器嚟壓制星將軍,好彩星將軍睇穿咗紅拂嘅技倆,一個轉身脫離前面大軍壓境嘅危機,馬上對想施以偷襲嘅紅拂嚟個逆襲。

對付重型武器,需以最快最巧妙嘅輕型兵器做短兵相接,趁紅拂未及提防嘅時候一咀啜落佢性感………邪惡嘅小咀度,令到佢放軟咗身體,然後喺佢毫無防備嘅時候馬上伸手入紅拂嘅裙擺入面,用手指輕輕將紅拂流出嘅黏稠液體塗滿兩隻手指,然後順勢滑入紅拂裙擺下嘅秘道,再以最快嘅方法揾到秘道入面突出嘅開關,然後用阿星將軍特有嘅無雙指力按壓開關,喺唔到五分鐘嘅持續按壓底下,紅拂抵受唔住而持續排水,借助紅拂之力,星將軍將地形佈置成為特殊陣勢:為山九仞勢。星將軍背後嘅敵方大軍因為突如其來嘅地勢變動而陣腳大亂,有人護住大將馬上退到安全嘅位置,再睇清楚究竟發生咗咩事。而紅拂因為星將軍不留情面嘅攻擊,而變成江河缺堤,一發不可收拾,直到紅拂雙手無力再捉住星將軍嘅手而軟坐喺水上,再次成為維納斯。

紅拂無力再戰,而敵軍因為突如其來嘅事故而四散,正好應驗咗星將軍嘅預測:將敵人嘅先鋒以迅雷不及掩耳嘅攻勢擊倒,而且因為紅拂排水嘅關係而佈成新陣勢,令到敵軍再冇辦法渡水進行襲擊,陣勢已經佈成,而紅拂亦都因為缺水同腳軟而暫時無力再戰。下一戰,星將軍仍然要保留實力,因為大將連同左右護法必定胸惡異常。
(待續)😬

早晨呀 星師兄,嘩 .... 好精彩,今次 滿漢全席有如行軍布陣般 將先鋒以  "加藤星" 指法擊潰,再利用現場環境嚟暫時將各人間胸器鎮壓住,好一個謀定而後動嘅策略 ....  星爺好波

引用:
原帖由 boar36 於 7/7/2021 07:33 發表 查看引用來源
早晨呀 星師兄,嘩 .... 好精彩,今次 滿漢全席有如行軍布陣般將先鋒以加藤星 指法擊潰,再利用現場環境嚟暫時將各胸器鎮壓住,好一個謀定而後動嘅策略 .... 星爺好波 ☺ ...
早呀boar師兄,寫到唔識寫,要好似武俠小說咁搞先得,唔係場場都插插叫叫啜啜奶奶咁,怕悶親師兄們😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-7 07:14 發表 查看引用來源
仲係有一號風球,仲係咁熱,熱得嚟濕,最好追啲又鹹又濕嘅故事。第35話~

Gina XXXV

戰略嘅第一步,首先將敵軍陣營入面嘅先鋒拖落馬,先鋒一落馬,大軍必定會因為先鋒戰失利而士氣大挫,呢一戰宜速戰速決,許勝不許敗。先鋒就係喺背 ...
早晨,星將軍,奇謀異計,以無雙指功,先攻破洲際導彈,繼續等睇下回故事😀

早晨呀各位師兄

回覆 7705# star_platina 的帖子

呢個描繪嘅手法好呀,感覺清新兼緊張,好似睇緊金庸小說貢!!

引用:
原帖由 r6654c 於 7/7/2021 07:45 發表 查看引用來源

早晨,星將軍,奇謀異計,以無雙指功,先攻破洲際導彈,繼續等睇下回故事😀
早呀r師兄,奇謀異計唔敢講,不過當時情況胸險,阿星變成人乾都未必控制到情況😬

引用:
原帖由 ykdeng0064 於 7/7/2021 07:50 發表 查看引用來源
早晨呀各位師兄

Y師兄早,呢個副題好,借用一下😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆