上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  904.5k

回覆 7680# star_platina 的帖子

師兄真好!怪不得星師兄啲女伴咁愛你啦

午夜場,第34話~

Gina XXXIV

雖然小星星已經非常之憤怒,企咗喺度想走出嚟鬧下呢5個女仔,不過阿星更加擔心嘅,係一陣會唔會令到任何一個人不歡而散呢?呢個思緒,好快俾Erieann嘅聲音打斷咗。Erieann話:「大家睇下我靚唔…………靚?」阿星抬頭望住喺旋轉樓梯著住一件紅色deep V吊帶裙行落嚟,行到一半,佢停咗一停,見到阿星攬住Cassy地,即刻一路連衝帶叫咁走嚟,一路跑一路鬧:「你地又偷偷開始先!」阿星望住Erieann,即刻抽出夾咗喺Miss Tang 30A同Gina背脊嘅左手出嚟,伸出去對住Erieann然後話:「快啲過嚟攬下先,阿星今晚唔知搞唔搞得掂,攬下抱下錫下先再諗計!」Erieann一聽到阿星咁講,即刻走埋嚟想抱,之但係阿星前面有成日整鬼佢嘅Louise擋住,左邊有Elly同Cassy,右邊又有Gina同Miss Tang,咁點搞好?

大家唔好諗住Erieann唔多醒目,佢只係比較少臨場應變啫,其實佢同阿星接觸過幾次之後,已經俾阿星啲唔三唔四自以為風趣嘅方式感染咗,佢一睇到阿星面前冇位,即刻走到去阿星後面攬住阿星,用偉大嘅40J頂住阿星個背脊。攬住咁多位女伴,阿星非常之心郁,小星星都非常之想郁,直頭呼之欲出咁嘅態度。最先發覺小星星嘅頑皮態度嘅,係Cassy。Cassy一路同阿星親緊咀,係最唔捨得放開阿星嘅人,雖然佢雙手仍然勾住阿星條頸,但係佢嘅蛇腰就一路喺度好有節奏咁樣磨擦小星星,小星星真係唔受得呢啲折磨,咁嘅情況下,阿星放喺Cassy纖腰度同夾喺Elly34D中間嘅右手唯有摸落啲,揸落Cassy個健美富有彈性嘅實體股度,揸落去嘅同時Elly隔住短裙嘅叢林亦都緊緊貼住阿星右手嘅手背磨擦。阿星嘅左手雖然頭先由Miss Tang嘅30A同Gina中間抽咗出嚟,但係左手並未得閒過,一路摸下Miss Tang又摸下Gina,仲要摸埋Louise,非常之唔得閒,然後背脊仲有個Erieann係咁用佢嘅40J壓落阿星背脊,簡直係非常辛苦。

相信大家好少想像過,好少聽過,亦都好少感受過喺對住女伴嘅時候唔知自己可以頂到幾多次呢種咁大嘅壓力,老實講,阿星唔係啲好好體力嘅人,只靠一招深入其實並唔頂到幾耐,而且對方人多勢衆,以阿星單槍匹馬面對堂堂正面之師,如果以隻抽隻嘅方式,如無意外應該或者可能有機會喺第三或者四回合嘅時候就要投降,既然係咁,阿星好唔好兵行險著,喺第一次短兵相接之後,嚟個一對二,然後再嚟個一抽三,嘗試打破困局,先殺佢哋一個措手不及呢?
(待續)😬

引用:
原帖由 柒七仔 於 6/7/2021 23:13 發表 查看引用來源
師兄真好!怪不得星師兄啲女伴咁愛你啦
師兄你講呢啲😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-6 23:14 發表 查看引用來源
午夜場,第34話~

Gina XXXIV

雖然小星星已經非常之憤怒,企咗喺度想走出嚟鬧下呢5個女仔,不過阿星更加擔心嘅,係一陣會唔會令到任何一個人不歡而散呢?呢個思緒,好快俾Erieann嘅聲音打斷咗。Erieann話:「大家睇下我靚唔……… ...
阿星好唔好兵行險著,喺第一次短兵相接之後,嚟個一對二,然後再嚟個一抽三,嘗試打破困局,先殺佢哋一個措手不及呢?  

回覆 7682# star_platina 的帖子

欲知後事如何,又要等下回分解,哈哈!

有午夜場睇,星師兄唔該晒

引用:
原帖由 hk77 於 6/7/2021 23:27 發表 查看引用來源

阿星好唔好兵行險著,喺第一次短兵相接之後,嚟個一對二,然後再嚟個一抽三,嘗試打破困局,先殺佢哋一個措手不及呢?https://news.discuss.com.h ...
真係要奇兵突出先得啦😬

引用:
原帖由 柒七仔 於 6/7/2021 23:29 發表 查看引用來源
欲知後事如何,又要等下回分解,哈哈!
看官們欲知後事如何,就要明天請早😬

引用:
原帖由 小二仔 於 6/7/2021 23:32 發表 查看引用來源
有午夜場睇,星師兄唔該晒
有戲睇有戲睇😬

有冇得閃返今日果D呀?miss了

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆