上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  904.3k

星師兄識做啦,今夜的卡士蘭要精彩啲,嚟報答衆師兄們的精彩詩詞喎!😬😬😬

做乜呢幾日咁清靜呀,係唔係咁樣搞到阿星琴晚連出post都唔開心呀,唔係,琴晚連Post都冇出

早晨,星爺,今日有冇故仔睇👍

忙到冇時間寫文添,第27話~

Gina XXVII

小星星嘅慣例,慢慢少少少少咁進入水簾洞。喺小星星以比龜速更慢嘅速度進入水簾洞嘅時候,Miss Tang已經急不及待扭動腰去迎接,Miss Tang已經試過好多唔同嘅方式去同小星星接合,知道有啲咩體位能夠好快咁將小星星吸納同埋捉實;而Gina喺呢個時候,亦都因為Miss Tang不停攻擊佢嘅小口同小菊花而用力攬實阿星嚟親咀。親咀嘅力度,或者話係佢雙手箍住阿星條頸嘅力度,同Miss Tang有得比。今次阿星俾兩個摔角手捉住,以摔角嘅技法嚟蹧躂。

左邊嘅,係身穿黑色厘士打開哂套裝嘅紋身筋肉人,而俾紋身筋肉人坐喺面上,任由紋身筋肉人用坐功攻擊嘅,就係以力量取勝嘅雙環鋼條人。阿星,作為一碌喺摔角擂台其中一角嘅繩柱,除咗俾紋身筋肉人雙手扣實嚟借力用千斤壓頂嘅坐功壓制雙環鋼條人之外,就係企直喺度感受雙環鋼條人因為俾紋身筋肉人嘅坐功壓制而唞唔到氣,雙腳不停喺阿星呢碌繩柱想勾住,企圖令裁判睇到而令佢哋分開。紋身筋肉人雖然咁好雙乳,但係又點會係咁好商與呢?紋身筋肉人不停前後搖動,將泰山壓頂嘅坐力發揮得淋漓盡致,令到雙環鋼條人完全冇辦法將佢嘅面離開,而雙環鋼條人亦都因為急切求生嘅關係,雙腳勾實繩角柱用力將繩角柱同自己結合。

紋身筋肉人見雙環鋼條人已經扣實繩角柱,就放棄泰山壓頂嘅策略,企起身面向繩角柱,將練習泰山壓頂非常訓練有素嘅位置,推埋嚟繩角柱度磨擦,令到剛剛泰山壓頂用嘅武器以水磨擦得更加鋒利。雙環鋼條人因為雙腳用力扣實繩角柱而被已經搖動緊嘅繩角柱不停咁撞擊雙腳之間而發出一下又一下凄厲嘅叫聲;而紋身筋肉人就不斷用手攬住繩角柱個頭拉埋自己雙腳中間不停磨擦,唔理會繩角柱嘅鼻今朝俾人質咗一鎚,將繩角柱嘅鼻去到咀以下都整濕哂。
(待續)😬

引用:
原帖由 timLeung88 於 3/7/2021 23:18 發表 查看引用來源
星師兄識做啦,今夜的卡士蘭要精彩啲,嚟報答衆師兄們的精彩詩詞喎!😬😬😬
冇貨賣啦師兄,家陣出嚟出去都係翻兜啦😬

引用:
原帖由 ykdeng0064 於 4/7/2021 08:51 發表 查看引用來源
做乜呢幾日咁清靜呀,係唔係咁樣搞到阿星琴晚連出post都唔開心呀,唔係,琴晚連Post都冇出
搞緊啲嘢同寫稿,而且一日三段啲存貨唔夠賣,要再寫😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-4 10:49 發表 查看引用來源

唔緊要吖,存貨唔夠可以用相搭夠,你話係唔係

引用:
原帖由 ykdeng0064 於 4/7/2021 10:56 發表 查看引用來源

唔緊要吖,存貨唔夠可以用相搭夠,你話係唔係
就係相同文都唔夠嘛😬

呢一節嘅章回應該叫做 :

星星變作孫猴王深入水簾洞
兩筋肉人樓作一團戲弄小星星

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-4 10:49 發表 查看引用來源

星爺.咁一日一段先啦,最緊要寫得開心😜

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆