上一頁下一頁
發新話題

茶記C9對我發姣,諗緊點去馬。(整左JPG。)

收藏  |  訂閱
2.0k  444.1k

羞辱佢 或 佢粗口,都可以接受.

引用:
原帖由 DboyAK47 於 2021-11-7 12:47 發表 查看引用來源
我試過人妻要求我爆粗羞辱佢喎

最怕佢話百康 廁紙 雞蛋減價 一陣去掃貨

睇日本片太多

引用:
原帖由 ho501501 於 2021-11-7 12:26 發表 查看引用來源

潮吹啫糸噴尿
以為條女有高潮

引用:
原帖由 失常少女 於 7/11/2021 12:17 發表 查看引用來源
如果有潮吹嘅女人....男人係唔係好開心??同埋得男人歡心D??😂😂😂
查實女人係咪覺得自己可以潮吹會自豪啲呢?如果自己屋企玩潮吹真係會玩到變水床,有啲水量大嘅女伴係好似唔停得咁捉住阿星隻手唔俾停。

一般情況女士係有兩種潮吹嘅狀態:1. 女士只覺得自己有液體排出,而且反應比較細,但係唔代表噴出嚟嘅液體量少;
2. 女士強烈感覺到自己要失禁,有機會連尿液都排出,所以會有人以為潮吹係尿。

其實阿星唔建議事前女伴飲多啲水,因為玩到一手一身都係尿又真係幾唔方便。

如果真係想睇視覺效果,去買MMMart嘅維B汽水片Level Up,飲完一個鐘左右去玩潮吹:攝取過量維B係會透過尿液排出體外,而且顔色黃到你唔信,好似好耐冇飲水咁緊要。

講真,阿星唔覺有幾開心,係有時女伴話未試過咪同佢哋試下,查實隻手好攰,因為要佢哋水流不止其實都要有啲力水,阿星體力唔夠嘛,某力。😬

好在乎個人,以前有個女友次次做都潮吹,要換床單
引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-11-6 19:37 發表 查看引用來源
試下飲多d水先玩,會容易d,見過有潮吹玩具,上下擺動

人夫人妻發展唔係要你取替對方嘅另一半,而係令到佢有拍拖嘅感覺,其實上你唔會取替到佢老公,更唔想破壞佢家庭, 最後係和平分開大家返回現實
引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-6 19:42 發表 查看引用來源

平時無傾電話無wechat架喎

反正有返工食lunch都見到,無諗太多,book房先係重點就睇佢啦,又唔會強求,無比太多野自己諗,跟感覺。 反正到時如果有情,又點甩呢? 同所有野一樣,攞個平衡點咁囉。 ...

最唔鍾意就係做做下無端端傾其他話題
引用:
原帖由 cwong3689 於 2021-11-7 13:10 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 cwong3689 於 7/11/2021 13:12 發表 查看引用來源

以為條女有高潮
潮吹係另一樣嘢,同高唔高潮冇乜關係,不過對女伴嚟講都係一個刺激嘅經歷,正所謂高潮有高潮爽,潮吹有潮吹正😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-7 13:24 發表 查看引用來源

潮吹係另一樣嘢,同高唔高潮冇乜關係,不過對女伴嚟講都係一個刺激嘅經歷,正所謂高潮有高潮爽,潮吹有潮吹正😬
我仲未試到潮吹感覺.....只係床上試過濕咗...分唔清汗定水

引用:
原帖由 失常少女 於 7/11/2021 13:40 發表 查看引用來源
我仲未試到潮吹感覺.....只係床上試過濕咗...分唔清汗定水
爽就得啦,高唔高潮噴唔噴水好次要啫😬

引用:
原帖由 cwong3689 於 2021-11-7 13:10 發表 查看引用來源

以前只會呻吟...唔敢開口叫人插入D 大力插....
最近放膽講 屌死我...屌入D....男人聽到係勁好多....係咁發力😂😂😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆