上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  903.7k

想睇多啲C 同 E 靚女嘅靚相,唔知幾時快閃會有,之前只睇過佢哋一兩張,有冇預告下時間,等我坐定定不停reload

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-28 09:42 發表 查看引用來源

早呀boar師兄,各位師兄俾面,幫手推鋪啫😬
哈哈 星爺,都喺嗰句啦,良禽皆擇木而棲,若無星爺嘅精彩文筆描繪 再加上超震憾嘅 flash,那會吸引 !   而男人都懷有咸濕嘅本能,於是就產生無窮嘅動力鳥  

引用:
原帖由 老公大人 於 28/6/2021 09:51 發表 查看引用來源
想睇多啲C 同 E 靚女嘅靚相,唔知幾時快閃會有,之前只睇過佢哋一兩張,有冇預告下時間,等我坐定定不停reload
開眼嘅得一張咋😬

有幸睇到,😅😅🙏🙏🙏

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-28 10:09 發表 查看引用來源

開眼嘅得一張咋😬
😍冇諗住開眼 哈哈 多謝師兄
我係諗住睇吓其他生活照,因為我都知要保障女性同尊重女生,我平時拍底留念嘅都不露樣貌
再一次thank you 爆閃

早晨,我今朝係咪乜乳都漏睇,淨係得黑雨咋?!

引用:
原帖由 69professor 於 28/6/2021 10:29 發表 查看引用來源
早晨,我今朝係咪乜乳都漏睇,淨係得黑雨咋?!
咬唇睇咗啦?😬

引用:
原帖由 老公大人 於 28/6/2021 10:21 發表 查看引用來源
😍冇諗住開眼 哈哈 多謝師兄
我係諗住睇吓其他生活照,因為我都知要保障女性同尊重女生,我平時拍底留念嘅都不露樣貌
再一次thank you 爆閃
兩位都唔介意阿星露一露雙眼,因為冇打開任何嘢俾人睇就唔係對佢哋嘅唔尊重。其他女伴都有各自嘅標準,所以都會遵從佢哋嘅要求。😬

引用:
原帖由 boar36 於 28/6/2021 09:52 發表 查看引用來源

哈哈 星爺,都喺嗰句啦,良禽皆擇木而棲,若無星爺嘅精彩文筆描繪 再加上超震憾嘅 flash,那會吸引 !   而男人都懷有咸濕嘅本能,於是就產生無窮嘅動力鳥   ...
師兄,等阿星繼續寫到各位動鳥😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-28 10:55 發表 查看引用來源

咬唇睇咗啦?😬
淨得星兄啜唇未睇到!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆