上一頁下一頁
發新話題

茶記C9對我發姣,諗緊點去馬。(整左JPG。)

收藏  |  訂閱
2.0k  444.1k

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-6 09:19 發表 查看引用來源

無錯, 佢既「浴缸」比我好大既啟發!
下次水中大戰👍👍

回覆 599# Sennn 的帖子

咁人妻叫得大唔大聲?

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-6 09:25 發表 查看引用來源

睇避孕同女方意願啦,太衝動唔係好事….
又未必中出嘛。。。可以口爆😜😍

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2021-11-6 10:16 發表 查看引用來源
希望唔好係咁LA,鍾意睇呢個post 某程度係欣賞師兄既心思。
每個男人開頭都會好花心c 同時間嘅...3..4 次後開始缺新鮮感就真係原型畢露喇😂😂😂

係,所以當突然間失去左,你想點挽回都已經太遲,基本一個女人死心就會好決絕,男人其實係自己抵死唔抵可憐,只係希望真係經一事長一智,今次錯過既,錯失就唔好再重覆,唔好再搵阿寶出嚟。
引用:
原帖由 失常少女 於 2021-11-6 10:32 發表 查看引用來源
每個男人開頭都會好花心c 同時間嘅...3..4 次後開始缺新鮮感就真係原型畢露喇😂😂😂

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-6 09:25 發表 查看引用來源

做多几次女方會計好安全期要打真軍....

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-11-6 10:32 發表 查看引用來源
如果...長期保持戀愛感覺.....就會沉船不能自拔

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-11-6 01:12 發表 查看引用來源
好多copy and paste ,有時佢哋會隔一排又pm 過,又係果推字,可能佢自己都唔記pm 過邊個😅😅
應該係   除非唔係 🤗

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-6 09:19 發表 查看引用來源

無錯, 佢既「浴缸」比我好大既啟發!
師兄  呢D缸正~
https://ibb.co/f0ffSpd

師兄
記緊
點都好
一定要帶套
一定要帶套
一定要帶套

重要既事講三次

引用:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆