上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  903.2k

引用:
原帖由 大中人 於 25/6/2021 10:54 發表 查看引用來源
估唔到我追左咁耐,一張閃圖都睇唔到🥲
係咩係咩?😬

趁食飯前再爆下先~爆完😬

嘩 ............ super good 呀 !! 果然喺鹹濕   

正所謂:鹹鹹濕濕   想摸吓個屎忽  

星期五嘅中午,食個靚飯先~

Gina VI

Gina去換咗件黑色吊帶背心,一條牛仔短裙,同埋一對黑色及膝嘅長靴。以前阿星喺英國做嘢嘅時候,有個鬼佬同事對於長靴非常之情有獨鍾,佢成日同阿星出去食晏一見到鬼妹著啲長靴,佢就會概嘆”Oh, fxxk me boots!”然後露出非常鹹濕嘅表情。家下阿星睇住Gina 行出嚟又係著住對fxxk me boots行出嚟,仲要一出嚟就即刻勾住阿星嘅手,非常之親熱,直頭女朋友feel到爆。原來Gina 有好多粉絲嘅,一見到佢行出嚟已經即刻圍埋嚟係咁想同佢傾偈,又想同佢影相又要同佢食嘢,阿Gina 即刻攬到阿星實一實,然後大叫:「我有男朋友嫁,佢嚟接我收工啦!」然後即刻拖住阿星就行。呢啲咁嘅情況,阿星唯有照住佢嘅劇本做啦。

Gina 一路勾住阿星隻手,一路拖住阿星行出去,一路笑到唔識停。你就好笑得過啦,阿星頭先感覺到好多唔友善嘅目光,而且阿Gina實在係冇戴胸圍,吊帶背心只係勉強遮住,但係34B嘅形狀,突出嘅小小一點,所有都暪唔過阿星嘅雙眼,況且Gina咁落力勾住阿星隻右手,你話阿星點會冇感覺呢?去到阿星架車,阿星巡例都會開門俾女士上車,對住阿Gina都唔例外,不過打開咗車門之後,Gina並冇上車,而係仍然勾住阿星隻手唔放。阿星望下佢,佢攬住阿星隻手耷低頭望都唔望阿星,究竟搞乜鬼?

「Gina,上車啦。」阿星有啲唔耐煩,阿星隻手又唔係肌肉盤結嘅大隻佬手,做乜攬到咁實唔放?然後阿星望住佢,見到佢喺度流眼淚,啲眼淚滴咗落阿星嘅手度。突然之間咁嘅你?阿星拍拍Gina個只得一條吊帶嘅膊頭,然後問佢:「你冇嘢吖嘛?」Gina抬起頭同阿星笑笑,但係啲眼淚一路唔停咁流。阿星見到佢咁,一時間都唔知可以點樣做,唯有喺褲袋度攞咗條阿星攞嚟抹咀用嘅手巾仔出嚟,幫Gina抹下啲眼淚。冇錯,阿星都叫做係一個英國紳士,條西褲入面係時常袋住一條手巾仔嘅,抹下咀都好吖嘛。阿星一路同阿Gina印乾淨啲眼淚,而Gina就一路望住阿星,佢嘅雙手一路攬住阿星冇放開過,車門打開咗,冇人上到車,究竟阿星同Gina仲要喺度企幾耐?
(待續)😬

回覆 5592# star_platina 的帖子

🍺🍺🍺🍺🍺🥜🥜🥜🥜🥜

睇到喇,師兄果然多珍藏喎!😏😏

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-25 11:55 發表 查看引用來源
趁食飯前再爆下先~
星爺今日個午餐,肯定要硬住食😜

引用:
原帖由 boar36 於 2021-6-25 11:56 發表 查看引用來源
嘩 ............ super good 呀 !! 果然喺鹹濕   

正所謂:鹹鹹濕濕   想摸吓個屎忽  
個屎忽真係圓潤,抵少

引用:
原帖由 timLeung88 於 25/6/2021 11:58 發表 查看引用來源
睇到喇,師兄果然多珍藏喎!😏😏
某某某,某啲咁嘅樹😬

飯前又有大包又有碌柚飽晒

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆