上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  903.1k

引用:
原帖由 r6654c 於 24/6/2021 16:40 發表 查看引用來源

尤其對有妖氣的女人😀
師兄,阿星冇吸妖石喎😬

回覆 5391# star_platina 的帖子

但你有吸妖小星嘛

引用:
原帖由 r6654c 於 24/6/2021 16:42 發表 查看引用來源

星爺語言"溝通”應該是指深入活動😜
深入認識會令阿星高興啲😬

引用:
原帖由 大Jasonn 於 24/6/2021 16:43 發表 查看引用來源
先溝 後 通,然後再添飯
通啲咩呢?唔係通到攰會瞓,係會食飯嘅?😬

引用:
原帖由 大Jasonn 於 24/6/2021 16:45 發表 查看引用來源
但你有吸妖小星嘛
師兄咁都兜到…………😬

路過,到此一遊

引用:
原帖由 熟女mandy 於 2021-6-24 16:53 發表 查看引用來源
路過,到此一遊
多啲喺撐場啦

引用:
原帖由 熟女mandy 於 24/6/2021 16:53 發表 查看引用來源
路過,到此一遊
貢懶,入完又走,叫都唔叫一聲😬

各位又收工,星期五在望~

Gina IV

榴槤之國夜晚有好多大排檔式食肆,可以講話你去到邊都有得食。Gina間酒吧附近有兩個呢啲夜市係夜晚先開嘅,阿星知道,因為阿星住喺兩條街後面,有時會同Miss Tang或者Louise過嚟食嘢,所以阿星都幾熟路。Cassy勾住Gina隻手喺前面行,阿星一個喺後面欣賞Cassy左右擺動嘅實體股,至於Gina,佢一件黑色oversized Tee加條鬆身baggy牛仔褲,乜身材都睇唔到。佢已經細粒,仲著到咁鬼鬆身,鬼睇咩?不過阿星知道,禾稈冚珍珠。行咗出嚟,阿星先睇清楚,Gina都係短頭髮,比起Miss Tang長。Miss Tang嘅係短到唔可以紮起,而Gina嘅就啱啱可以紮到條馬尾仔,前面有兩塊頭髮,藍色髮腳,睇嚟都好玩得嘅款。

入到去大排檔坐低,有人走埋嚟問minum,即係飲乜,阿星除咗識叫kopi冰(凍啡)之外,真係冇乜嘢叫得出。Cassy叫咗杯桔仔酸梅水,而Gina就飲薏米水。嘢飲嚟咗,阿星俾咗錢,就行出去睇下每一檔有啲咩食,企咗喺一檔炒貴习嘅檔前面睇下個師傅炒成點,然後發現Gina企咗喺阿星隔離同阿星一齊睇。阿星望下佢,佢又抬頭望下阿星,然後同阿星笑。阿星見佢都笑得幾甜,啲牙都幾整齊,比起阿星棚烏卒卒嘅牙,又真係幾好睇。
「你食咩呀?」Gina捉住阿星隻手搖咗一下。
「都係炒貴习啦,唔要螄蚶(廣東話讀做see hum)」阿星望住個師傅炒緊,口水已經流緊出嚟。
「唔該,要兩份炒貴习,唔愛螄蚶吖!」Gina即時落單,然後捉住阿星返去位度坐。Cassy呢個時候就問阿星:「你嗌咗咩食呀?」點知Gina即刻搶答:「炒貴习走螄蚶呀!你食咩我同你去買啦!」然後Cassy起身笑住同Gina講:「唔使啦,我去睇下有咩食,你同阿星傾下偈先啦。」然後就起身行咗出去揾嘢食。Gina一路望住阿星,望到阿星有啲唔自在。雖然阿星中意俾女仔望,而且越靚嘅阿星越中意,不過好似阿Gina咁主動而且行動咁快捷嘅又真係令到阿星覺得怪怪地。然後電話響起,係Gina個手機,佢接電話同人傾計,一路叫佢早啲瞓,媽媽今晚會遲少少返,聽朝返學記得鎖門咁。唔,有個小朋友喺屋企等門就唔好咁夜返屋企啦,小朋友要媽媽㗎。

Gina講完電話,見阿星望住佢,笑住話:「我個女呀,都成16歲啦,仲要黐住媽咪嘅。」哦,你個女掛住媽咪,都成16歲,吓,佢16歲,咁你12歲生佢?「唔係呀,我23歲生佢嫁,我就嚟39啦。」Gina真係笑得好甜好天真無邪,你話俾阿星知你39歲,阿星真係要頒個美魔女獎過你先得!
(待續)😬

引用:
原帖由 hk77 於 2021-6-24 16:55 發表 查看引用來源

多啲喺撐場啦
好似個場係你咁喎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆