上一頁下一頁
發新話題

茶記C9對我發姣,諗緊點去馬。(整左JPG。)

收藏  |  訂閱
2.0k  444.0k

回覆 528# 失常少女 的帖子

下面好似仲有個海灘可以行下,黃FUN個景係幾靚,不過今個星期日好似開始凍,Sennn師兄真係去既話要帶定外套俾C奶姐姐

師兄...再唔係就book 個有廚房嘅hotel....玩煮飯仔過大半日

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2021-11-5 15:24 發表 查看引用來源
下面好似仲有個海灘可以行下,黃FUN個景係幾靚,不過今個星期日好似開始凍,Sennn師兄真係去既話要帶定外套俾C奶姐姐
我覺得唔好做太多關心嘅野.....始終話唔係SL 嗰d...
傷心會係女人呀....

呢個係個好好既題意
引用:
原帖由 失常少女 於 2021-11-5 15:25 發表 查看引用來源
師兄...再唔係就book 個有廚房嘅hotel....玩煮飯仔過大半日

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-11-5 13:44 發表 查看引用來源
我以c 奶角度望啫
你可能以你自己角度睇有啲C奶唔大食每次開房屌一次就夠,反而中意攬攬鍚鍚

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-5 15:05 發表 查看引用來源

同意,我地都明呢一點,但求唔好沉船,所以我地都好自覺咁,平時wechat唔傾計。
即係痕先搵對方....都幾慘喎(女人)....

覺得Gentleman 小小,又冇諗到咁深TIM
引用:
原帖由 失常少女 於 2021-11-5 15:27 發表 查看引用來源
我覺得唔好做太多關心嘅野.....始終話唔係SL 嗰d...
傷心會係女人呀....

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-5 14:45 發表 查看引用來源

兩樣野嚟咩?求指點。
有些C奶是有性需要每次爆房屌一次有滿足就夠唔會要求屌第二次,但如果男方想要第二次佢哋都會俾
但..有些大食C奶屌極都好似未夠,屌完第二次....摸摸吓又想要第三次,需求好大

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-5 14:53 發表 查看引用來源

我地雖然無講出口,不過都心裡明白咁囉,忌沉船 ; 忌痴身。
前題要佢唔貪心先得,你滿足到佢嘅嘢,係佢生活中一直都欠缺,當佢擁有咗,習慣咗有,或者想要多啲,你啱嘅,要保持安全距離

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-11-5 15:21 發表 查看引用來源

有時好諷刺, 太理智又好難長久

我就覺得應該係理智與感情之間拿捏
長久又可能欠缺激情~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆