上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  902.9k

睇咗閃,有餐安樂咭飯食😜

又係星期四放飯,仲有半日咋,努力呀~

Gina III

Gina係呢個場嘅星級打碟,亦都係呢個場嘅老闆娘,廿七八歲做老闆娘真係本樹,阿星就冇咁叻叻喇。Cassy同Gina又攬又抱,呢啲場面阿星都見慣見熟,Cassy 同阿Erieann係咁,同Miss Tang又係咁,對住成日黑口黑面嘅Louise 都係咁,對住Elly就更加啦,所以阿星一啲都唔奇怪。今次終於有一次阿Cassy 同女仔傾計係唔用家鄉話㗎喇,大家知唔知,Cassy ,Elly ,Miss Tang,Louise 同埋Erieann地都係講同一種家鄉話,而阿星係唔明佢哋講緊乜嘅。阿星叫佢哋一係講廣東話,一係講英文,但係佢哋幾個從來都唔聽阿星嘅要求,而且仲要越講越興奮,通常之後就係決定點樣處決阿星,唉。

話說Gina係識講廣東話嘅,而且口音非常之香港,傾傾下Gina問阿星喺香港住邊,阿星講咗俾佢聽,然後佢話俾阿星知佢住喺邊,阿星都識嘅,不過唔知點去啫。飲到咁上下,Gina起身離開Cassy行過嚟同阿星坐,捱住阿星嚟傾偈。阿Gina嘅身材頭先阿星捉住佢嘅時候已經大概粗略估計過,大概係34B左右,阿星隻眼同觸覺好準嘅,睇過摸過嘅好少會錯。Gina越捱越埋,支啤酒就嚟餵到去阿星個咀,而佢係咁用佢嘅34B請阿星食波餅。阿星望下Cassy,見佢一路喺度笑,咪住先,你啲笑容咁熟口熟面嘅?

Gina似乎對阿星嘅事好有興趣,除咗係咁對阿星問長問短之外,仲係咁叫阿星多啲嚟捧佢場。阿Gina姐,你會唔會急咗啲呢?雖然阿星確係覺得佢幾正,而且紋身呢家嘢好啱阿星嘅口味,Gina嘅左手都係紋身,喺佢見到阿星一路望佢手嘅紋身嘅時候,即刻就同阿星講:「我心口紋咗隻蜘蛛嫁,喺泰國紋嘅,你睇,係咪紋得好靚呀?」一路講一路拉低件黑色Tee俾阿星睇,喂喂喂,雖則阿星係鹹濕,但係都叫做有分吋,大庭廣眾睇又真係唔係幾好,你話關埋房門嘅話…………唏,你睇,阿星又喺度亂諗嘢喇。阿星一路同佢講唔使唔使嘅時候,Cassy就開聲話:「不如去食宵夜啦。」都好嘅,飲完酒都有啲餓,食啲嘢都好嘅。
(待續)😬

啊 , 咁樣睇嚟 ..... 又喺會有 PPP 嘅場面啦喎
哈哈,小弟 估中咗鳥,Gina 果真喺 bar 嘅揸 fit 人

引用:
原帖由 69professor 於 24/6/2021 11:36 發表 查看引用來源
全單收晒!吾該星兄!咖哩個鯉魚咀好正,天生一個用途。Erieann 就全副偈都甘正,Gina 就野性難馴!
師兄好叻睇😬

呢個故仔開始入正直路喎,晏少少的更新應該會有D精彩嘢啦,師兄加油呀!

引用:
原帖由 licklickson 於 24/6/2021 11:36 發表 查看引用來源
師兄又咁鬼馬,好彩今次見到!😉
師兄都鬼馬,所以先睇到😬

引用:
原帖由 stkchan 於 24/6/2021 11:37 發表 查看引用來源
Yes!! No.1 lei!!
Overall, 都係E最正
大家都對某類型嘅女士情有獨鍾😬

引用:
原帖由 柒七仔 於 24/6/2021 11:42 發表 查看引用來源
師兄又快閃,好彩今次無錯過🤣
師兄不嬲都好彩😬

師兄我今朝一張未有睇過快閃呀!😩😩😩

引用:
原帖由 tml0398 於 24/6/2021 11:45 發表 查看引用來源
真係估你唔到
失驚無神大家先至有精神😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆