上一頁下一頁
發新話題

茶記C9對我發姣,諗緊點去馬。(整左JPG。)

收藏  |  訂閱
2.0k  444.0k

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-11-5 13:07 發表 查看引用來源
有需要和大食系兩樣野嚟....喎😅
兩樣野嚟咩?求指點。

引用:
原帖由 夢@@ 於 2021-11-5 14:37 發表 查看引用來源
我應該知妳講邊個😏
夢夢你又遇過?🙄

引用:
原帖由 夢@@ 於 2021-11-5 14:37 發表 查看引用來源
我應該知妳講邊個😏
就係之前連食兩件黑腳其中一位?

引用:
原帖由 不毛之地 於 2021-11-5 13:10 發表 查看引用來源

幾好丫,你同C9都好清楚遊戲規則,出嚟玩最緊要唔痴身唔沉船
我地雖然無講出口,不過都心裡明白咁囉,忌沉船 ; 忌痴身。

引用:
原帖由 不毛之地 於 2021-11-5 13:14 發表 查看引用來源

我覺得係因為樓主滿足到C9嘅心靈需要,所以C9願意滿足返樓主嘅生理需要,睇樓主對C9嘅描述,C9都係一個均真嘅人
係,佢好均真,90%消費都係AA制,10%係我搶住比。

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2021-11-5 13:30 發表 查看引用來源
好期待你故事既後續,西貢,屯門同荃灣都有靚酒店,仲有好多地方食野,可以諗諗
搵緊香港仔時鐘,plan緊,無就出返九龍囉....

迪迪尼會唔會太合家歡同C奶姐姐會唔會有機會撞到人架?愉景灣都好正AR之前去過,不過間酒店同海灘要座車又唔可以自己渣車去,同食野都唔太方便
引用:
原帖由 失常少女 於 2021-11-5 13:56 發表 查看引用來源
行山搵d低難度啦.....行完無體力呀...或者帶佢去迪士尼玩返轉睇表演....去愉景灣行吓又得.....黃金海on 行吓都得...附近有酒店

港島個邊真係唔太熟,大潭水塘同都唔難既,個水霸又可以影下相打下卡,不過好似冇酒店
引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-5 14:56 發表 查看引用來源

搵緊香港仔時鐘,plan緊,無就出返九龍囉....

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-5 14:54 發表 查看引用來源

係,佢好均真,90%消費都係AA制,10%係我搶住比。
e個c9 太好了 ...........................

回覆 516# Sennn 的帖子

尖沙咀凱悅喇, 住+食, 1千蚊玩成日, 又有浴缸

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆