上一頁下一頁
發新話題

茶記C9對我發姣,諗緊點去馬。(整左JPG。)

收藏  |  訂閱
2.0k  444.0k

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2021-11-5 12:39 發表 查看引用來源

如果個c9 唔大食冇咩需要 , 緊根本唔會去爆房
呢啲c 奶長期都覺例行公事,一遇到有人挑起佢性趣,真係長玩長有

有無一齊洗白白
引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-5 12:27 發表 查看引用來源
首先,多謝各位支持,其實我開親post share都係因為坐喺公司鳩痕,有感而發打下。(如果見我潛水,即係代表我無痕。)
開房前,經過間7仔,咁我話入去買套,問佢有無野想飲想食,最後再補句有無話想用邊隻套,或者乜野味。(我梗係無講我 ...

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-5 12:44 發表 查看引用來源

咁又無乜,都無再約下一次住。

而架我諗住約佢行山,搵緊行邊好,有初步idea,都係鳩痕,想plan到好順理咁再攪。

利東果面有無靚酒店?星期日又book到? ...
行山搵d低難度啦.....行完無體力呀...或者帶佢去迪士尼玩返轉睇表演....去愉景灣行吓又得.....黃金海on 行吓都得...附近有酒店

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-11-5 13:54 發表 查看引用來源
呢啲c 奶長期都覺例行公事,一遇到有人挑起佢性趣,真係長玩長有
你都係比人挑起左?

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2021-11-5 14:12 發表 查看引用來源

你都係比人挑起左?
挑起咗偷食嘅樂趣

引用:
原帖由 88yes 於 2021-11-5 13:55 發表 查看引用來源
有無一齊洗白白

系浴缸先環屌一次

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-11-5 13:56 發表 查看引用來源
行山搵d低難度啦.....行完無體力呀...或者帶佢去迪士尼玩返轉睇表演....去愉景灣行吓又得.....黃金海on 行吓都得...附近有酒店
我都覺行山有難道,行街睇戲食飯對於一個已婚人士都幾大顧慮,都係靜靜地獨處一室好啲

引用:
原帖由 littlemomoko 於 2021-11-3 08:35 發表 查看引用來源
唔通你都遇過? 🙈😂😂

我應該知妳講邊個😏

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-11-5 12:55 發表 查看引用來源
今個星期日又再屌?😉
想行山多,不過有得屌就bonus啦。

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-11-5 13:52 發表 查看引用來源
如心有鬼....但我想住.....熊貓都大但舊....西貢新嗰間貴野...屯門悅品??
其實我係諗荃灣近深井個間好似叫帝景同屯門黃金海岸,附近又有得行山荃錦R行落深井/屯門徑都唔屬於難行,附近又有海灘。深井食燒鵝,黃金海岸隔離三聖又有海鮮食

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆