上一頁下一頁
發新話題

茶記C9對我發姣,諗緊點去馬。(整左JPG。)

收藏  |  訂閱
2.0k  444.0k

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-11-5 12:37 發表 查看引用來源

食完後你有無掛住佢嘅感覺???
咁又無乜,都無再約下一次住。

而架我諗住約佢行山,搵緊行邊好,有初步idea,都係鳩痕,想plan到好順理咁再攪。

利東果面有無靚酒店?星期日又book到?

回覆 491# Sennn 的帖子

今個星期日又再屌?😉

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2021-11-5 12:39 發表 查看引用來源

如果個c9 唔大食冇咩需要 , 緊根本唔會去爆房
有需要和大食系兩樣野嚟....喎😅

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-5 12:27 發表 查看引用來源
首先,多謝各位支持,其實我開親post share都係因為坐喺公司鳩痕,有感而發打下。(如果見我潛水,即係代表我無痕。)
開房前,經過間7仔,咁我話入去買套,問佢有無野想飲想食,最後再補句有無話想用邊隻套,或者乜野味。(我梗係無講我 ...
幾好丫,你同C9都好清楚遊戲規則,出嚟玩最緊要唔痴身唔沉船

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2021-11-5 12:39 發表 查看引用來源

如果個c9 唔大食冇咩需要 , 緊根本唔會去爆房
我覺得係因為樓主滿足到C9嘅心靈需要,所以C9願意滿足返樓主嘅生理需要,睇樓主對C9嘅描述,C9都係一個均真嘅人

引用:
原帖由 Sennn 於 5/11/2021 12:27 發表 查看引用來源
首先,多謝各位支持,其實我開親post share都係因為坐喺公司鳩痕,有感而發打下。(如果見我潛水,即係代表我無痕。)
開房前,經過間7仔,咁我話入去買套,問佢有無野想飲想食,最後再補句有無話想用邊隻套,或者乜野味。(我梗係無講我 ...
師兄真係好細心,令到c9感覺非常之放鬆。等師兄入戲肉😬

好期待你故事既後續,西貢,屯門同荃灣都有靚酒店,仲有好多地方食野,可以諗諗
引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-5 12:44 發表 查看引用來源

咁又無乜,都無再約下一次住。

而架我諗住約佢行山,搵緊行邊好,有初步idea,都係鳩痕,想plan到好順理咁再攪。

利東果面有無靚酒店?星期日又book到? ...

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-11-5 12:07 發表 查看引用來源
你又知果個c拉大食😅😅
我以c 奶角度望啫

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2021-11-5 13:30 發表 查看引用來源
好期待你故事既後續,西貢,屯門同荃灣都有靚酒店,仲有好多地方食野,可以諗諗
如心有鬼....但我想住.....熊貓都大但舊....西貢新嗰間貴野...屯門悅品??

引用:
原帖由 不毛之地 於 2021-11-5 13:10 發表 查看引用來源

幾好丫,你同C9都好清楚遊戲規則,出嚟玩最緊要唔痴身唔沉船
唔黐身但可唔可以有感情???我唔信玩耐咗會無感情

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆